No giren l’esquena a res

El Reus manté el bloc que el va portar al primer play-off d’ascens a Liga Adelante de la seva història. Seguiran 16 futbolistes, que podrien ser més. També el tècnic, Natxo González

El Reus no vol desviar-se del camí que va traçar la temporada passada // FOTO: CF Reus Deportiu
El Reus no vol desviar-se del camí que va traçar la temporada passada // FOTO: CF Reus Deportiu

El millor Reus de la història no ha acabat. El cicle segueix i ho fa amb les mateixes cares. 40 dies després de caure clarament contra el Racing de Ferrol, comença la temporada de la revàlida. “Aquesta ha de ser la bona”, deu haver pensat la plantilla, que avui ha fet el primer entrenament. La preparació portarà el Reus a Rialp. La temporada? Ja es veurà. L’objectiu, està clar, superar la tercera posició del curs passat. Amb els mateixos arguments.

De moment, el que ja se sap és la pretemporada roig-i-negre. Avui ha començat i el dia 12 de juliol seguirà a Rialp. Villarreal (18/07), Llagostera (31/07) al Municipal, mentre que fora hi haurà amistosos més assequibles contra Morell (29/07), Vilafranca (05/08) i Castelló (12/08). A falta de saber el calendari del grup 3, el primer partit oficial del Reus serà el dia 8 d’agost a la Copa Catalunya contra el guanyador de l’Ascó-Lleida Esportiu.

No serà res nou per a Edgar Badia; Olmo, Moyano, Cassama, Migue Marín, Dinis Almeida; Jaume Delgado, Ramon Folch, Álex Colorado, Masqué, Óscar Rico, Vitor; Edgar Hernández, Ricardo Vaz, Guedes i Fran Carbia, que segueixen. 16 futbolistes que donen continuïtat al projecte. Queden pendents Rubén Pérez i Marc Sellarès. Aquest últim, segons els companys d’Esportsdelcamp.cat, ja té una oferta de renovació sobre la taula.

FERNANDO I HARO, MÉS PÓLVORA

De moment, només hi ha quatre cares noves. Benito, Muneta… i, sobretot, Fernando i David Haro. Més pólvora per a un equip que, precisament, no anava faltat en aquest aspecte. Té bona pinta aquest Reus. Pel que ha fet i pel que s’espera que sigui capaç d’assolir. Natxo González, experimentat com el que més, voldrà des de la banqueta que a la segona sigui la vençuda. I no calgui una tercera.