No està tot decidit encara a la Lliga Nacional Juvenil

A falta d’una jornada per el final de la Lliga Nacional Juvenil, es busca acompanyant per al descens amb la FP Hermes, Premià, Badalona i Figueres. Aquest dimarts es juga Gavà-Prat i dijous que ve serà el Unificació Bellvitge-Badalona

REDACCIO
redaccio@futbolcatalunya.com

És l'equip que ho té millor per seguir// FOTO: CFMOLLET
És l’equip que ho té millor per seguir// FOTO: CFMOLLET

Són 90 minuts i una mica més ja que la Lliga Nacional Juvenil encara ha de completar dos partits aquesta setmana (aquest dimarts, a Gavà, i dijous que ve, a Bellvitge). Després tocarà un cap de setmana taquicàrdic per buscar un ‘company’ de viatge a la Preferent al costat de FP Hermes, Premià, Badalona i Figueres. Quatre candidats se la juguen: Mollet (39), Espanyol B (39), Unificació Bellvitge (39) i Rubí (38).

Per a dalt, tot està decidit ja que el Barca de Javi Garcia Pimienta va culminar una altra setmana gran i es porta el títol per tercer curs consecutiu. Alguna cosa especial té aquest tècnic a qui li esperen grans reptes per davant després d’haver superat totes les traves possibles. Aplaudiment també per a dos equips que la propera temporada estaran a la Divisió d’Honor: fantàstic Lleida Esportiu de Josep Ramon de Castellarnau i excepcional Mercantil de Pablo Becerril que el seu 1-2 en el Mangraners va ser un tancament excepcional de temporada.

PARTITS PENDENTS I FINAL

Però aquesta LNJ encara ha de contestar diversos interrogants. El primer s’aclarirà avui (21.30 h.) entre EF Gavà-Prat en partit ajornat corresponent a la jornada 31 amb 1-0 en el descans. El segon es disputarà dijous que ve entre Unificació Bellvitge i Badalona (Jornada 32, 19.30h.) on es jugaran els deu minuts pendents després d’haver estat suspès amb 3-5 en el marcador.

Després arribarà el cap de setmana amb tres cites apassionants: Figueres-Mollet, Unificació Bellvitge-Gavà i decisiu Espanyol-Rubí amb una plaça en joc per al descens.