Ningú atura a Peralada, Olot i Vilafranca

La jornada 12 destaca pels ajustats resultats que s’han vist. Només una victòria per més d’un gol de diferència, la protagonitzada pel Manlleu (primera victòria de la temporada) davant del Sant Andreu. Dels 10 resultats d’aquesta jornada, 4 han acabat amb 1-0/0-1. Peralada, Olot i Vilafranca es reafirmen en les 3 primeres posicions de la Lliga

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
La UE Olot va a tota castanya/ FOTO:  Isaac Planella-UE Olot
La UE Olot va a tota castanya/ FOTO: Isaac Planella-UE Olot

David (Sabadell B) no va poder amb Goliat (Peralada). En aquesta ocasió el líder no va ser sorprès pel cuer i, amb pronòstics a la mà, va aconseguir els 3 punts, això sí, molt treballats. Fins al darrer quart d’hora el partit no es va decantar pel líder, quan David Corominas feia el 2-1, resultat que seria ja definitiu. Una setmana més el Peralada serà líder en solitari.

A Sant Feliu de Llobregat, els d’Andrés González empataven a un gol davant del Cerdanyola del Vallès, equip que no ha guanyat en els seus darrers 5 partits i no acaba de sortir de la zona perillosa de la classificació. De fet, els visitants van estar a punt de marxar amb els 3 punts. Torres obria el marcador al minut 20, però el Santfeliuenc aprofitaria una jugada al temps afegit per salvar un punt.

VILAFRANCA I PRIMERA VICTÒRIA DEL MANLLEU

Partidàs el que s’ha viscut al municipal de Vilafranca davant l’equip local i el Palamós, dos equips que busquen la zona alta de la classificació. Després d’un inici de partit on Benítez avançava als del Penedès només arrencar, el Palamós, a través d’una pena màxima feia l’empat al minut 19 de partit. El Vilafranca, que es quedava amb 10 homes, aconseguia fer el 2-1, obra d’Oribe al 82, però el Palamós posaria l’empat gràcies a Dambelly a 4′ pel final. El partit, tot i estar a les acaballes veuria un darrer gol, del Vilafranca al temps afegit i de falta directe. Josué donava els 3 punts als vilafranquins que segueixen tercers, ara a set punts del quart, el Palamós.

L’Ascó, sense fer massa soroll s’aproxima a la quarta posició. Nova jornada que puntúa. Ara, victòria a casa davant del Terrassa per 2-1, i amb remuntada inclosa a la segona part amb els gols de Toledo i Martí en dos minuts de diferència. Peke, per l’Ascó acabaria expulsat a l’afegit.

Victòria treballada pel Júpiter davant de la Montañesa amb una afició entregada en el derbi barceloní de #3div5. Tres punts importants pels locals que respiren després de setmanes sense poder guanyar. El gol de David Bauli, al minut 88 donava premi a la insistència local davant d’una Montañesa que segueix en zona baixa de la classificació.

Una nova victòria per la mínima és la que protagonitzaven l’Europa i el Figueres. L’Europa, superava a la Pobla de Mafumet (1-0) per assolir la segona victòria de la temporada i respirar una mica. El gol matiner d’Alberto González, amb la mà, al minut 13, després d’un remat provinent d’una falta, donava els 3 punts als locals, davant d’una Pobla que torna a perdre sis setmanes més tard. Per la seva banda, el Figueres segueix en bona dinàmica de resultats i superava al penúltim classificat, el Vilassar de Mar per la mínima. Valía el gol de Ferron al 26′ per sumar els 3 punts.

El Manlleu ha necessitat dotze partits per sumar la primera victòria de la temporada. Ho feia a casa davant del Sant Andreu i gràcies a dos gols que arribaven al tram final. Des del punt de penal, Seuma (81′) obria el marcador i Coll, a tres minuts pel final sentenciava. Alegria a Manlleu mentre que al Narcís Sala veuen com el play-off s’allunya a quatre punts.

Victòria important de La Jonquera per seguir a prop de la zona de play-off. La Jonquera, que és l’equip menys golejat del grup V de Tercera Divisió (4 gols en contra) superava 1-0 al Castelldefels, el resultat més vist aquesta jornada. El gol de Corominas a la represa era suficient per superar a un Castelldefels que segueix a la zona baixa.

L’Olot-Granollers ha estat el darrer partit de la jornada a Tercera Divisió. Victòria per la mínima (2-1) dels locals que segueixen segons classificats, en un partit que han hagut de treballar fins el final. Álvarez avançava als de la Garrotxa i Mas, a un quart d’hora pel final augmentava el marcador. Al 88′, Gil pel Granollers posava emoció al partit amb el 2-1, però el marcador ja no es mouria. L’Olot arriba als 30 punts ( a un del líder).