Nico López torna a un Camp d’Esports sense Seligrat

L’entrenador de l’Atlético Baleares va acabar molt disgustat amb l’ex tècnic del Lleida Esportiu per unes crítiques cap al joc del seu equip fa un any. Nico torna a la terra ferma, on ja no hi és Seligrat

Nico López va guanyar a Seligrat a la segona volta // FOTO: futbolbalear.es
Nico López va guanyar a Seligrat a la segona volta // FOTO: futbolbalear.es

El Lleida Esportiu-Atlético Baleares és més que un partit de primer contra últim classificat. De fet, la temporada passada va venir envoltat per una forta polèmica en els dos xocs entre lleidatans i balearicos. El motiu? Unes declaracions post partit de Toni Seligrat al Camp d’Esports qüestionant el joc del rival i dient que “això no és futbol”. Amb aquest estil, per cert, l’Atlético Baleares no va perdre contra el Lleida Esportiu ni a la primera (1-1) ni a la segona volta (2-0). Diumenge, ja amb Idiakez a la banqueta, es pot donar per tancada la mala ratxa i, de ben segur, aquesta vella polèmica.

L’origen de tot va ser durant la segona setmana de novembre del 2013. Fa justament quasi un any. Com ara, l’Atlético Baleares visitava el Camp d’Esports, però ho feia com a líder i no com a cuer. El partit va acabar amb empat a un, tot i que el Lleida Esportiu va disposar de més ocasions de gol. És futbol i pot passar.

No va pensar això Toni Seligrat, que a la roda de premsa posterior va fer les següents declaracions: “Nosaltres fem aquest partit fora de casa i perdem 5-0. Això és el líder? Sí, això és el líder. Aquesta gent està en estat de gràcia”. El Lleida Esportiu va haver d’anar a remolc degut a un gol de Florin, de qui el tècnic valencià va dir que “és tan bo que el Vila-Real no el volia. El Baleares ho ha fet fenomenal. Un xut, un gol. És futbol i pot passar”.

Aquell dia, a més, Florin va marcar un altre gol que va ser anul·lat per fora de joc. Seligrat, preguntat sobre el davanter rival, va dir que preferia a Jaime Mata – ara al Girona – abans que al golejador romanès. Nico López, per la seva part, va respondre al seu compte de twitter amb un, “senyor Seligrat, si no vol enfrentar-se a la nostra banda, aconseguixi l’ascens, que suficient pressupost li donen. Almenys jo ja en tindria prou. Fins una altra” i va afegir un altre missatge a la xarxa social amb un enllaç del que, segons ell, no ha de ser una roda de premsa.

FLORÍN I NICO LÓPEZ ES VAN ‘VENJAR’ DE SELIGRAT

Florin, criticat per Seligrat, va marcar els dos gols de la victòria del Baleares // FOTO: futbolbalear.es
Florin, criticat per Seligrat, va marcar els dos gols de la victòria del Baleares // FOTO: futbolbalear.es

El conflicte verbal no va acabar aquell dia de novembre. Quedava el partit de la segona volta. Magaluf va veure com el Baleares superava el Lleida Esportiu amb dos gols de Florin Andone. Ironies del destí, sense cap mena de dubte. Finalment, però, van ser els blaus qui van acabar en play-off, mentre que els de Nico López van quedar-ne fora.

En qualsevol cas, el proper diumenge no hi serà Seligrat, sinó Idiakez a la banqueta blava. L’assumpte, doncs, queda tancat. Ara al Lleida Esportiu li toca acabar amb un rival que, com veuen, no se li dóna especialment bé. Pau Bosch, en declaracions al web oficial, ja ha dit que “és el partit més important de la temporada”. I el futbol i la pilota, per fi, seran els únics protagonistes.