Ni Sánchez sap quin serà el futur del Badalona

L’Assemblea del passat dimecres va aclarir molt poc el present i el futur del CF Badalona, ja que el seu president, Miguel Ángel Sánchez, es va sumar a la cerimònia d’una confusió amb un futur desconegut i descoratjador

Miguel Angel Sánchez, màxim accionista del CF Badalona no va convèncer a ningú aquest passat dimecres // FOTO: BDNcom

Miguel Angel Sánchez, màxim accionista del CF Badalona no va convèncer a ningú aquest passat dimecres // FOTO: BDNcom

@ManuelSeguraM

Miguel Angel Sánchez, màxim accionista del CF Badalona, va dedicar més de dues hores dimecres passat per a no dir res sobre el present i el futur de l’entitat. Només quan el company Xavier Saissó, en qualitat d’abonat, li va interrogar directament per algunes qüestions, es va atrevir a contestar a mitges.

Després de pagar els deutes als futbolistes del Costa Brava (40.000 euros), encara queda molta feina per a complir en les pròximes hores. Avaluar la totalitat de quantitats pendents de pagament del grup dirigit per Oriol Alsina/Isabel Tarragó (es parla d’uns 300.000 euros) així com la seva reestructuració esportiva semblen qüestions complicades.

SÁNCHEZ PARLA, PERÒ NO DIU RES

Si el Badalona paga, hi haurà equip en Segona i un altre en Tercera RFEF i després ja se sabrà la seva denominació. Només Sánchez pot endevinar el final d’aquesta història complicada amb Oriol Alsina com a tècnic i amb Lucas Viale (gendre de Joan Soteras) com a director esportiu; de fet, l’exjugador del Costa Brava ja va acudir aquest passat dijous a la FCF com a representant del club.

Lucas Viale, a l'esquerra de la imatge, i gendre de Joan Soteras, va acudir aquest dijous a la FCF com a representant del Costa Brava // FOTO: FCF
Lucas Viale, a l’esquerra de la imatge, i gendre de Joan Soteras, va acudir aquest dijous a la FCF com a representant del Costa Brava // FOTO: FCF

FELIPE MARTÍNEZ ATACA

L’expresident del club, Felipe Martínez, recorda que “el Costa Brava és l’amo d’aquesta plaça i a més cal pagar els deutes. D’altra banda, no tenen el beneplàcit de l’Ajuntament per a jugar a l’estadi municipal, cosa que a més em semblaria molt rar, ja que no és un equip de la ciutat”.

Martínez, que va rellevar a Fermín Casquete en la presidència i es va mantenir la temporada 2011-2012,el normal seria “enfront de la teva realitat i, si el Badalona ha descendit per mèrits propis a Tercera divisió, el que cal fer és configurar un equip per a tornar a les categories perdudes en el terreny de joc i no buscar-lo en els despatxos. Aquest seria el veritable esperit del Badalona”.

L'expresident del club, Felipe Martínez, no veu clara aquesta operació amb el Costa Brava // FOTO: futbolcatalunya
L’expresident del club, Felipe Martínez, no veu clara aquesta operació amb el Costa Brava // FOTO: futbolcatalunya

En resum: “Fusionar el C.F.Badalona, amb el Costa Brava, no té cap sentit. Què es guanya? Aconseguir una categoria que no et pertany? I, si descendeix el Costa Brava, automàticament descendiria el Badalona, eh!”

Felipe Martínez no oblida que “Sánchez és el propietari del Badalona i pot fer el que cregui oportú, però que ho faci en el seu nom, no en el nom dels quals vam ser socis. Aquest acord no ens interessa”.