Natxo González: “No tenim res a fer amb els àrbitres”

No acostuma a criticar al sector arbitral. Li costa molt censurar alguna cosa encara que tingui raó i, una vegada més, després de jugar contra l’At Llevant, Natxo González es va contenir: No tenim res a fer”

Natxo González, tècnic del Reus Deportiu
Natxo González, tècnic del Reus Deportiu

Contrariat. Així va acabar l’entrenador del Reus Deportiu, Natxo González, a València on el seu equip va treure un empat (1-1) enfront del At Llevant. I gràcies ja que Alex va establir aquest marcador final quan només quedava un minut per complir-se el temps reglamentari. Segon empat en les últimes jornades que s’uneix a l’únic triomf (2-0 davant l’Hospi) i dos durs KO (2-0, Espanyol B) i, especialment, l’últim desastre (0-3 Hércules).

“Va ser un premi a la constància i crec que en el còmput general podríem haver guanyat”, va afirmar l’entrenador de Vitòria, per a qui el punt sumat a Bunyol “és molt més important del que pugui semblar”.

Natxo va ser contudent quan li van recordar l’actuació del col·legiat balear Josep Sureda Cuenca. “No, per Déu!, no tenim res a fer amb els àrbitres, millor no parlar”, va sentenciar.

Els roig-i-negres, als qui aquest punt els col·loca més a prop del líder Vila-real (a 3 després de la seva derrota al Municipal de Lloseta) es mesuraran aquest cap de setmana vinent a l’Alcoià