Moreno Delgado, el ‘Rambo’ del futbol català

Xavi Moreno Delgado, director del Comitè Tècnic d’Àrbitres, es va reunir amb una trentena de presents aquest passat cap de setmana a Granollers, i no va dubtar en caricaturitzar-se com ‘Rambo’ per a visualitzar així el paper dels col·legiats en les pròximes eleccions

El director dels àrbitres catalans, Moreno Delgado, es va disfressar de 'Rambo' per a rebre als seus contertul'us
El director dels àrbitres catalans, Moreno Delgado, es va disfressar de ‘Rambo’ per a rebre als seus contertul’us // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

El director del Comitè Tècnic d‘Àrbitres, Xavi Moreno Delgado, es va reunir aquest passat dissabte 26 a la delegació de Granollers amb una vintena de col·legiats de la zona. La novetat és que ho va fer adornat amb un mocador al cap i una arma blanca en la boca, com ‘Rambo’; d’aquesta manera, volia expressar així la posició arbitral de cara a les pròximes eleccions.

Les versions entorn d’aquesta cita vallesana situen a Moreno Delgado com l’instigador d’un suport total per a Soteras, detall que va ser negat pel mateix director a aquesta Redacció.

‘RAMBO’ NO PARLA

Per cert, algun dels presents també van destacar que se’ls va obligar a deixar el telèfon a la recepció per a evitar futures captures. Aquest aspecte també va ser negat a FC per part de Moreno, al punt que, segons sembla, sí que va haver-hi foto encara que va ser esborrada immediatament.

L’estranyesa del dirigent català davant la nostra trucada va ser total perquè el responsable dels àrbitres catalans no vol donar més importància. El que és indubtable és que ni els uns ni l’altre han volgut exposar públicament aquesta circumstància.

Reunió de delegats arbitrals amb Moreno Delgado // FOTO: FCF

Reunió de delegats arbitrals amb Moreno Delgado // FOTO: FCF

ELS PREPREPRECANDIDATS HO SABEN

Més curiositats: el precandidat Alex Talavera i el ‘prepreprecandidat’ Juanjo Isern, ja que no ha obert la boca encara, són coneixedors d’aquesta penosa reacció encara que han escollit també el silenci. Temps tenen per a opinar i denunciar, si el consideren oportú.

Ara com ara, l’única cosa que sabem és que, segons Moreno Delgado, no va prohibir els telèfons a la sala ni va sol·licitar suport electoral a Soteras.