Morell B, el doble de punts gràcies a les impugnacions

Les impugnacions per alineació indeguda és la norma a Tercera Catalana. A la zona de Tarragona són nombrosos els casos que en cinc jornades s’han viscut i varis els equips que s’han vist perjudicats o beneficiats

També juga al despatxos // FOTO: EL TRAV ESSER
També juga al despatxos // FOTO: EL TRAVESSER

Als grups 2 i 3 de Tercera Catalana, el més beneficiat ha estat el Morell B, que ha vist com de tenir cinc punts guanyats als terrenys de joc passa de cop a tenir-ne el doble. El motiu? Les impugnacions davant Banyeres i UE Segur, partits que havia empatat i perdut respectivament, però que el club va veure irregularitats.

El Comitè de Competició finalment ha donat la raó al conjunt dirigit per Francesc Xavier Castillejo i de cop i volta de trobar-se a la zona mitja de la #3cat3 es troba a la zona alta, amb cap derrota.

Els clubs miren amb lupa als rivals, i si veuen irregularitats amb les alineacions del conjunt rival no dubten en impugnar-ho. Son gairebé una dotzena d’equips que, entre els dos grups de Tarragona s’han vist beneficiats o perjudicats, i es veuen alteracions a la classificació. I és que fora dels camps, el #futbolcat també es guanyen punts, i aquesta temporada arrenca amb força amb aquest aspecte.