Montañesa i Tona acaricien l’ascens

A falta de cinc jornades per al final de la Lliga, Montañesa (Grup I) i Tona (G. II) toquen l’ascens a Tercera RFEF mentre que el Grup III, amb més jornades, encara manté nou dates de disputa

Dos grans aficions: Montañesa i Tona esperen cantar amb ganes el seu ascens a la 3RFEF5 // FOTO: TONA-MONTAÑESA
Dos grans aficions: Montañesa i Tona esperen cantar amb ganes el seu ascens a la 3RFEF5 // FOTO: TONA-MONTAÑESA

Montañesa i Tona no volen que es dispari l’eufòria, però el tenen difícil, ja que els dos acaricien el desitjat ascens a tercera RFEF mancant cinc jornades per a tancar curs. L’1 de maig és una data fenomenal per a acabar i assaborir una alegria després dels temps tristos que es multipliquen.

En el Grup III serà més llarga i interessant l’odissea perquè, en ser 15 equips, el calendari s’allargarà fins al 29 de maig. Avui per avui, mana la Rapitenca de Toni Teixidó (només 2 KO) amb tan 4 punts d’avantatge sobre Viladecans, 5-Vilanova i 6-At. Lleida. Un detall important: els 3 primers han de ‘descansar’ obligatòriament un cap de setmana mentre que els de Josep María Turull ja l’han complert.

MONTAÑESA, AMB MÉS 7

Els de Nou Barris, amb el seu president Pedro García al capdavant, no el reconeixen, però tenen els seus números per a cantar un triomf merescut. Esperen, una altra vegada a casa, a Les Franqueses, Unificació Llefià i Costa Brava B encara que desitgen que els últims siguin un tràmit i una festa continuada.

https://twitter.com/DimasDelgadoMor/status/1505622002958278662?s=20&t=spfNHgee7jSq14-tki7cbQ

El dissabte s’enfronten Lloret i Palamós i el líder del Grup 1 estarà amb tota l’atenció posada allí. 13 partits (3 empats) consecutius sense perdre, precisament per 4-1 en un novembre ‘maleït’ davant l’equip dirigit per Albert Batllosera, animen a un grup indestructible. 7 punts de diferència són molts i, encara que tot es pot decidir, davant la Uni Llefià, a casa, tampoc importa que sigui abans.

TONA, AMB MAS 10

El Tona de Ricard Farrés marxa imperial en el Grup 2 –desena victòria consecutiva- amb 10 punts de renda sobre el veí Manlleu i amb el 0-2 molt recent en la memòria. Tampoc volen treure pit ni especular on es pot ‘enterrar’ el mal sabor que encara queda de la temporada anterior i menys amb la pròxima visita a Vic. Saben que els de Manel Sala no fallaran davant el cuer Vic Riuprimer i als visitants no se’ls oblida una de les seves 3 derrotes, dues a casa (2-3).

https://twitter.com/FundacioUETona/status/1505824032066875396?s=20&t=spfNHgee7jSq14-tki7cbQ

La jornada 23 pot ser una altra cosa perquè es presenta un Manlleu-Vic (3 abril) enfront d’un Tona-Horta. Igual, després, els nou restants són una alegria continuada.