Montañesa i Gavà continuen intractables

La Montañesa i el Gavà tornen a guanyar i porten 9 de 9  mentre El Catllar es confirma com a equip revelació empatant a Viladecans. A la part baixa, Tàrrega i Sant Ildefons segueixen sense puntuar

NIL GONZÁLEZ  @nilgonzalez
Montañesa
La ‘Monta’ juga amb 12/ FOTO: EL TRAVESSER

Jornada apassionant i amb molts gols la tercera del grup 2 de 1a catalana. El Gavà i la Montañesa donen bones sensacions i, per altra banda, el Tàrrega i el Sant Ildefons segueixen sense arrencar.

Partit amb molts gols el viscut a La Bòbila. El Gavà es diverteix a costa d’un Sant Ildefons que, tot i posar-se per davant en el marcador al minut 4 mitjançant Younes Saban, ha sortit golejat de la seu blaugrana. Joan Vázquez al minut 32 permetia als de José Manuel Serrano marxar al vestidor amb l’empat. La segona part va ser clarament dominada pel Gavà. Adri Ruiz al minut 57 posava per davant al conjunt local i semblava que tot tornava a anar de cara, però tan sols 3 minuts després, un altre cop Younes Saban des dels 11 metres tornava a posar la igualada al marcador.

A partir d’aquí tot va fer baixada pel Gavà. Juan Quiles i Joan Vazquez un altre cop feien el 4-2 al minut 70. Per tancar el marcador Adri Espinosa posava el 5-2 definitiu al lluminós a falta de 15 minuts per acabar. Ja al temps afegit el visitant Christian Fabra ha estat expulsat per doble groga. El Gavà fa ple de punts i segueix liderant la classificació.

Gavà, Montañesa
El Gavà comparteix liderat amb la ‘Monta’/FOTO: CF Gavà

El mateix camí segueix la Montañesa. Tres victòries en tres partits permeten als de Dani Andreu estar al capdavant de la classificació amb 9 punts. ‘La Monta’ guanya a casa davant un Alcarràs que els hi ha posat les coses molt difícils. Els de Nou Barris no s’han pogut posar per davant al marcador fins al minut 40 amb un gol d’Erik Pérez. Deu minuts després de la represa Omar Balde feia el 2-0. Ivan Cendrós al minut 70 maquillava el resultat fent el 2-1, que posava emoció al partit però acabaria sent definitiu. La Montañesa presenta candidatura.

El Catllar, equip revelació

Un dels nouvinguts que encara no coneix la derrota és el Catllar d’Àlex González. Dos partits fora de casa sense perdre. El d’aquesta jornada un dels més difícils. Els del Baix Gaià visitaven el camp d’un Viladecans necessitat de punts que encara no coneix la victòria. Els grocs donaven la sorpresa i es posaven per davant al minut 12 amb un gol d’Ignasi Abelló. Tan sols 4 minuts més tard Albert Lara empatava el partit amb un fort xut des de fora de l’àrea.

Però al minut 22 Erik González feia l’1-2 amb el que arribaríem al descans. La segona meitat començava amb El Catllar controlant la situació, però al minut 64 Favio Osorio de penal posava el 2-2 definitiu. Els dos equips han disposat d’ocasions per endur-se el partit, i en una d’elles l’entrenador visitant Àlex González ha vist la targeta vermella protestant per un gol anul·lat al Catllar. Resultat just a Viladecans.

Viladecans-El Catllar
Empat Viladecans-El Catllar

Un dels altres equips recentment ascendits que encara no coneix la derrota és el Martorell. Avui partit d’alta exigència pels d’Albert Nualart davant el Valls de Joan Pallarès que veuria la targeta vermella directa. Els locals han superat aquesta prova amb solvència. Un gol a cada part ha servit als del Baix Llobregat per endur-se els 3 punts. Kevin del Corral al 36 i Pau Hernandez al 87 han fet els dos gols que han donat la victòria al conjunt ratllat. Bones sensacions d’aquests dos equips que la setmana que ve es veuran les cares al Catllar.

Sant Just i Ascó, perseguidors

Victòria treballada de l’Ascó que li ha agafat gust a guanyar fora de casa. Aquesta jornada ha sigut al camp del Martinenc. Els de la Ribera sumen 6 punts dels 9 possibles gràcies a la seva efectivitat fora de casa. Marcel Meseguer des del punt de penal feia el 0-1 pels de Jordi Font. Adri Canelada al minut 37 posava l’empat amb el que s’arribaria al descans. Un gol a les acaballes del partit de Damian Martínez donava els tres punts als verds, que persegueixen als líders.

Un altre dels perseguidors de la part capdavantera és l’Atlètic Sant Just, que ha aconseguit la segona victòria consecutiva i es situa amb 6 punts. Els de Joan Suriol jugaven a casa contra un Tàrrega que encara no ha aconseguit puntuar. En tan sols 3 minuts, Nacho Palacios de penal al 29 i Raul Ferrer al 32, els locals s’han posat 2-0. Ja a les acaballes del partit, al minut 80, Roger Escamilla feia el 2-1 definitiu.

Can Vidalet i Vista Alegre ja guanyen

El Can Vidalet ha hagut de marxar fora de casa per aconseguir la seva primera victòria. Ho ha fet a Almacelles i li serveix per sortir  de la part baixa de la taula. Els de l’Espluga de Llobregat començaven el partit molt bé, ja que al minut 7 ja guanyaven per 2-0, amb gols Marc Marbà al minut 1  i de Max Espigol al 7 de penal. Adri Fernandez retallava distàncies pels de casa fent l’1-2 al minut 43. A falta de 25 minuts per acabar, Gerardo Leon posava 1-3 definitiu pels visitants. Al minut 73 Toni Ciruela ha vist la doble amonestació groga i per tant l’expulsió del partit.

Can Vidalet, Almacelles
Triomf del ‘CanVi’ a Almacelles/FOTO: CF Can Vidalet

També el Vista Alegre ha hagut d’anar a les terres de Lleida per guanyar el seu primer partit. En aquest cas ha sigut en la seva visita al camp del Mollerussa. Els de Castelldefels han sigut molt superiors durant tot el partit i perd Sergi Sánchez pel següent partit que ha vist la targeta vermella directa al temps de descompte. El partit el tenien de cara des de ben d’hora. Guillem Ramon al 17 i Alex Peñas al 23 feien el 0-2 amb el que s’arribava al descans. Cristian Faura al 50 posava el 0-3 amb el que es matava el partit. Al 80 Jofre Graells retocava el resultat amb l’1-3 definitiu.

Empat a res a Sant Boi entre el Santboià i el Vilanova, on el més destacat ha sigut l’expulsió de Toni Calvo al minut 78 pels locals. Els dos equips empaten a 0 i s’enduen un punt que els fa estar igualats a la classificació.