Montañesa-Cantolagua: vital Copa del Rei

Montañesa i Cantolagua es juguen molt més que una classificació de Copa del Rei aquest dimecres. Sense públic a la graderia de Nou Barris i sense televisió de pagament, la subvenció de la RFEF és vital. Els locals segueixen pendents del trànsfers dels cracks

No hi haurà públic en la Bombonera però la Montañesa notarà molt a prop a la seva gent // @peQe_89

No hi haurà públic en la Bombonera però la Montañesa notarà molt a prop a la seva gent // @peQe_89

La burocràcia està jugant contra la Montañesa. Els transfers dels nous fitxatges (Niko Kata, Serrán i Joan Verdú) porten de cap al director esportiu Pedro García. De fet, fins a última hora no se sabrà si José Alcazar podrà comptar amb els seus serveis de cara al partit de Copa del Rei (eliminatòria previa) davant el Cantolagua a Nou Barris.

Sense Marc García, convocat per Andorra, i la gairebé segura absència de Joan Verdú, tots els nous fitxatges, inclòs Lele, són dubtes. “Serà complicat però intentarem competir. Els fitxatges vénen de l’estranger i falta aquest trànsfer, però és el que tenim”, va comentar a Futbolcatalunya, el tècnic de Nou Barris.

Convençut que “va ser massa càstig” el que van rebre enfront de l’Europa “per al que vam fer en la primera part”, tria quedar-se amb la part positiva. “L’equip treballa molt bé, ho vam veure a Sant Feliu i en el Nou Sardenya, no obstant això necessitem guanyar un partit per a veure la recompensa del treball. Ocasions es generen i la implicació és bona”.

Alcaraz reconeix que “no hem vist ni un sol vídeo del rival encara que tenim la suficient informació” i que “l’entitat i el vestuari tenen molta il·lusió posada en aquest partit”. Ningú els ha de recordar res perquè “són jugadors amb ADN Montañesa i saben que és una cita important. L’afició no estarà a la graderia però sí que els notarem als voltants”.

Una imatge irrepetible amb la Montañesa.. ara com ara, a la Bombonera de Nou Barris, però serà per poc temps // FOTO: @marcsr_foto

Una imatge irrepetible amb la Montañesa.. ara com ara, a la Bombonera de Nou Barris, però serà per poc temps // FOTO: @marcsr_foto

NAVARRESOS DE SANGÜESA

Sis hores i mitja de viatge des de Sangüesa a Barcelona. Aquest és el temps invertit pel CD Cantolagua (Tercera Divisió, Grup XV) per a afrontar un encreuament molt important i intentar classificar-se.

“De la Montañesa sabem el que hem mirat en Internet, res. No sabia ni que existien igual que ells de nosaltres. Jo he vist un vídeo però l’entrenador segur que algun més. No tenim twitter ni pàgina web”, declara el seu president Alberto Ozcoidi des del mateix autocar.

L’equip navarrès no comptarà amb el suport dels seus 240 socis com tampoc la ‘Monta; el màxim dirigent del club admet que “jugar sense públic ens afavoreix, ja sé que li diuen la Bombonera i que secunden molt; tant de bo haguéssim pogut jugar en el nostre camp”.

MILLOR SENSE SERGIO

El que no tenen dubte és que “anem decidits a guanyar, clar, per a perdre no es viatja”, afegeix amb un somriure. Aquest Cantolagua “és el mateix equip que va pujar l’any passat amb algun reforç més. Nosaltres no perdem el cap per a fitxar sinó que la base és la gent del poble”.

Per cert, si no està Sergio García en el camp “gairebé millor que no jugui. Ja em va dir Pedro García que tenien problemes amb els trànsfers. No passa res si no juga, eh”.