Mollet, La Jonquera, Júpiter i Horta provaran al CE Manresa

Dos anys sense perdre fora de casa és un rècord que molt pocs equips posseeixen. El CE Manresa és un dels quals ho pot aconseguir si la jornada del 19 d’abril supera al Mollet en el Germans Gonzalvo. El tècnic Dani Andreu explica com s’arriba a materialitzar una cosa així

CE Manresa,líder a Primera Catalana / FOTO: CEMANRESA

Dani Andreu, tècnic del CE Manresa, comenta aquest dimarts, en el suplement de Futbolcat en Mundo Deportivo amb bona dosi de satisfacció, el fenomenal moment que viu el seu equip. El seu triomf a Banyoles li ha catapultat al liderat del grup I de la Primera Catalana encara que hi ha molt més en aquesta carrera per estar el proper curs en Tercera.

“Si guanyem a Mollet, seran dos anys sense perdre fora de casa. A això cal unir també els quatre partits de la Copa Catalunya, és una cosa increïble”, comenta a MD.

Increïble i certament difícil d’igualar. Mollet, La Jonquera, Júpiter i Horta són les quatre places a les quals els resta desplaçar-se a aquest equip històric del futbol català la plantilla del qual és una de les millors de la categoria. Les claus? Contesta Andreu a MD: “Tancar forats i recollir-se ben darrere”. Així de senzill de dir, però tan complicat de realitzar.

Bona part de ‘culpa’ la tenen també els davanters manresans on destaca el Pitxitxi, Noah Baffoe, amb 13 gols.