Xevi Molist: “La meva il·lusió és quedar campió”

MERCAT TERCERA DIVISIÓ – Dos mesos després de ser destituït en el CE L’Hospitalet, en posició de promoció  d’ascens, Xevi Molist torna a Terrassa on ja va estar com a jugador encara que ara ho farà com a tècnic

Molist amb el 'presi' Cuesta i el director esportiu, Ezequiel/FOTO: Terrassa FC
Molist amb el ‘presi’ Cuesta i el director esportiu, Ezequiel/FOTO: Terrassa FC

Poc temps ha estat en l’atur Xevi Molist. Dos mesos després d’haver estat destituït del CE L’Hospitalet, a qui tenia en posició de promoció d’ascens, l’entrenador gironí torna a les banquetes i el fa a un lloc conegut i amb més urgències que els hospitalencs per a pujar a segona B. Presentat de manera oficial aquest dimarts al costat del president Jordi Cuesta i el director esportiu, Miquel Ezequiel, Xevi només ha promès “treball i més treball”.

“Visc a la ciutat, conec la situació del club, la seva exigència i les ganes de ser més amunt. A major exigència serà la que em posi a mi mateix, i no la que em posin els altres o l’entorn”, va comentar a manera de presentació el nou entrenador egarenc que substituirà a Cristian García en el càrrec.
Molist sap que és un pas endavant per mi. És un club històric que vol pujar. Ahir vaig parlar per primer cop cara a cara amb el president. Donis de fora tènia la sensació que s’estaven fent bé les coses “, ha dit. Les característiques d’aquest nou Terrassa passen per “sabent que és més fàcil defensar que atacar, ser també un equip que vulgui la pilota”.

La insistència en l’objectiu final va servir perquè Molist es llancés: “la Tercera és una categoria complicada i la meva il·lusió és quedar campió”

Cuesta, molt realista

El president del club, Jordi Cuesta, va donar tot un curset de realisme. Venim de suspendre i ara toca un nou curs. Esperarem al final de temporada per a les notes”. Va sorprendre una mica més el director esportiu, Miguel Ezequiel en declarar que s’ha d’acabar “amb aquesta depressió de dir que som pobres i que els altres són millors” perquè afirma que “no tot són els diners”.

                                  Consulteu aquí la taula del Mercat de Tercera Divisió