Molist: “Jo puc collar, però el jugador ha de donar més”

A només 1 punt de la zona de promoció, però a 2 del perill, el tècnic de la UE Sant Andreu, Xavi Molist, reclama més atenció als seus jugadors

Més de 200 aficionats quadribarrats es van donar cita a la CE Dani Jarque dissabte passat // FOTO: UESA

Les declaracions de Xavi Molist, entrenador de la UE Sant Andreu, no deixen lloc al dubte. Tots són responsables de la situació, menys l’afició, per descomptat, i només ells ho poden solucionar.

A només 4 jornades per a arribar a complir la primera volta de la competició, tot és a la seva mà encara que aquesta 7a plaça no reflecteix l’esforç quadribarrat. Sumar la meitat dels punts dels jugats al Narcís Sala (9/18) no és suficient com tampoc s’entén el parcial a domicili (8/21).

MOLIST HO TÉ CLAR

Ja són 6 jornades sense sumar els tres punts en joc i, encara que l’objectiu (el que es diu) és mantenir la categoria, aquesta UESA i la seva afició en mereixen molt més. Els 200 aficionats desplaçats a la CE Dani Jarque i la resta de socis i seguidors marquen el camí.

Ser un dels equips més golejats (tretzè en aquesta classificació) no és habitual i aquí cal millorar. Deixar la porteria de l’extraordinari Jaime González a zero només ho han aconseguit en 3 ocasions (una a casa) i aquest no pot ser el camí.

Ernest Forgas, amb la seva mitja dotzena de gols, alimenta a un Sant Andreu que necessita també més potència ofensiva i fer un fortí del Narcís Sala. Només Lleida E., Europa, Hèrcules, Badalona Futur i Andratx no saben perdre en el seu camp i això té premi.

Els de Molist reben aquest diumenge la SD Formentera, amb només dos punts menys que els locals.

RODA DE PREMSA DEL TÈCNIC POSPARTIT

“Tenia una sensació més negativa després de perdre amb el Cerdanyola i l’Europa. Al final estem competint contra equips que s’hi estan jugant molt, i donem la cara a tots els partits. Hem de corregir més coses, no estem on hauríem d’estar.

“Moltes gràcies a l’afició, com cada setmana. No ens mereixem l’afició que tenim. Els hem de donar més. Sóc crític amb mi mateix i amb el que es dona dins el camp. Jo puc collar, però el jugador ha de donar més, sobretot en aquestes accions a pilota aturada.”

“Ens han fet 9 gols dels 16 que hem encaixat d’estratègia. És un tema de concentració en 15 segons. El jugador ha de ser competitiu perquè el seu no remati. No podem admetre que et rematin sol.”