Moisés Hurtado-Luis Blanco: un pols de campions

Han estat dos futbolistes referència del futbol català i ara lluiten en les banquetes del RCD Espanyol juvenil. Moisés Hurtado ha arribat aquest curs per suplir al mateix Luis Blanco que té el repte del B

EDUARDO BERZOSA
Luis Blanco i Moisés Hurtado, tècnics dels juvenils/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Ara res es pot retreure a cap dels dos equips doncs només ha fet que començar la temporada. El juvenil A i el B del RCD Espanyol han liquidat amb triomfs els seus tres i quatre partits, respectivament, de Lliga; els de Moisés porten tres triomfs per quatre els de Luis. El repte és conegut i tremendament ambiciós, doncs es tracta d’acabar amb el poder de l’etern rival, un FC Barcelona sempre poderós.

El juvenil A va vèncer aquest cap de setmana passat a Cornellà (0-2) en la seva segona sortida, ja que abans va guanyar en Sant Adrià al Stadium (4-0) i va debutar amb èxit a Reus (1-2). Aquest diumenge espera l’arribada d’un interessant Europa, un dels conjunts encara invictes.

Els blanc i blaus desitgen donar-li la volta al campionat i, després de dos triomfs consecutius dels blaugrana, endur-se el títol que van aixecar la temporada 2015-2016 amb 19 punts de renda sobre el seu major ‘enemic’.

Blanco i radiant

El segon juvenil perico compta amb quatre victòries els seus quatre partits de Lliga. A casa han caigut Unificació Bellvitge (2-0) i Damm (2-1) i a domicili han superat a Vilaseca (0-5) i Cornellà (2-3). Aquest dissabte esperen a la EF Gironès Sàbat.

Els de Luis Blanco no guanyen el títol des de la temporada 2014-2015 quan li van treure 6 punts al Barça ja que la Damm va ser el campió en la 2015-2016 i els barcelonistes aquestes dues últimes.