Moha, de la ‘retirada’… a fitxar per la Rapitenca

Els moviments del mercat futbolístic no deixen d’aportar anècdotes. Una d’elles s’ha produït a les Terres de l’Ebre, on Moha s’acaba d’incorporar a la Rapitenca

Moha, nou jugador de la Rapitenca // FOTO: @uerapitenc
Moha, nou jugador de la Rapitenca // FOTO: @uerapitenc

És una història curiosa però que no deixa de ser una més de les que es viuen a les categories més modestes. La UE Rapitenca ha anunciat aquest dimarts mitjançant les xarxes socials la incorporació del davanter Mohamed Reda Benkiran Khoyya, conegut futbolísticament pel renom de Moha, qui fins ara jugava al CD Tortosa, del grup sisè de la Segona Catalana. Un reforç per a l’equip de Delfí Ferreres de cara al tram final de la temporada, amb el conjunt de Sant Carles de la Ràpita a mitja taula.

Moha es presenta al club rapitenc amb la baixa sota el braç, tot i que el Tortosa no tenia cap mena d’intenció de desfer-se del seu davanter. I un cop conegut el seu destí, l’enuig al club tortosí és evident, ja que, com reflecteix al seu web oficial, se sent “enganyat” pel futbolista. Aquest dilluns, l’entitat informava que aquest jugador i Marc Gisbert marxaven de l’entitat. En el cas de Gisbert, com a conseqüència d’una lesió de llarga durada.

Però Moha, segons la versió del club on militava fins ara, va demanar la baixa federativa “al·legant que volia deixar la pràctica del futbol”. Dit d’una altra manera, el davanter va voler amagar al seu club de formació el motiu real de la seva decisió de deixar l’entitat, ja que en només 24 hores va passar de la ‘retirada’ a ser confirmat com a reforç de la Rapitenca.

Tot i que des del Tortosa deixen clares les “bones relacions” amb l’equip de Sant Carles de la Ràpita, el que més ha molestat els dirigents tortosins han estat “les maneres demostrades pel jugador” en el que consideren un engany per part d’un futbolista a qui, per cert, el mateix club va homenatjar fa tres setmanes quan va disputar el seu partit 100.

Moha, qui el pròxim 17 de juliol farà 22 anys, vivia la cinquena temporada al primer equip, on va debutar en partit oficial el 17 d’abril del 2011, en un Tortosa-Guíxols de Primera Catalana, substituint Sergi Ventura al minut 85. Ara seguirà la seva carrera a la Rapitenca, malgrat que al seu club de formació la seva sortida no ha agradat gens ni mica… per les formes.