Mochi, un especialista en el paradís del gol

José Ramón Chillón, conegut futbolísticament com a “Mochi” és el nom de moda al futbol català. Lidera el rànquing de gols del futbol amateur català gràcies als seus 16 gols en 15 partits.

Davant del Sant Pere i Sant Pau va celebrar un hat-trick/ FOTO: FRANCESC FÁBREGAS-ELTRAVESSET
Davant del Sant Pere i Sant Pau va celebrar un hat-trick/ FOTO: FRANCESC FÁBREGAS-ELTRAVESSET

FRANCESC FÁBREGAS/EL TRAVESSER

És un dels artífexs del gran moment que viu el seu club, un CF Vila-seca que destaca per dos altres fets: Millor equip dels sis grups de Segona Catalana, i equip menys golejat de tot Catalunya.

16 gols en 15 partits. Màxim golejador de Catalunya en categories amateurs…

Molt content per l’any que està m’està sortint. La temporada no ha acabat i s’ha de treballar dia a dia i acabar el millor possible.

Està sent la teva millor temporada?

Està sent una gran temporada de tot l’equip, ja que les xifres que porto són gràcies a ells. Sempre faig el meu treball per l’equip i si arriba el premi del gol, molt millor.

L’èxit d’aquesta temporada de la teva definició cara porteria és per què jugues més en punta que en altres equips, on jugaves més per banda?

És cert que des que vaig sortir de juvenil sempre he jugat per banda (Cambrils, Camp Clar i UE Valls). Aquest any el míster m’ha donat l’oportunitat de jugar on més còmode hem trobo.

El Vila-seca ha de pujar a Primera Catalana vist l’inici de temporada?

El nostre objectiu aquest any era estar a la zona alta, sense pensar en cap moment en la situació que estàvem ara. Les coses estan sortint bé, gràcies al compromís de la gen. És d’agrair els ànims de l’afició aquesta temprada, que cada setmana estan donant suport, tant als partits de casa com en els desplaçaments de l’equip.

La temporada passada l’equip va acabant fent una bona segona volta. Reforços importants han acabat de completar l’equip. És una continuïtat del que es va poder veure la temporada passada?

Aquesta temporada tenim el mateix equip que l’any passat, amb tres o quatre incorporacions, amb noms que han vingut bé a l’equip. L’important d’aquest grup és que la majoria som amics de fa molts anys i setmana a setmana es treballa amb intensitat.

Quinze partits i cap derrota i líders destacats. Pràcticament un inici de lliga perfecte, no?

Sí. Ningú esperava aquest inici de lliga. Sabem que això no serà fàcil. Treballem cada setmana com si fos una final, ja que cada equip que ens enfrontem vol guanyar al líder.

Si en atac el Vila-seca dóna respecte. Defensivament l’equip només ha encaixat 5 gols. Com definiries el joc de l’equip?

Els cinc gols encaixats és gràcies a tot l’equip. La pressió comença des de l’atac -per no deixar jugar tranquil al rival- fins al porter. L’equip se sent segur amb Rodri sota pals.

Quin és l’equip que més t’ha agradat dels que us haveu enfrontat fins ara?

En aquesta categoria qualsevol equip et pot plantar cara. L’equip que més m’ha agradat ha estat el Tortosa i Jesús i Maria, tot i que equips com Jesús Catalònia ens van posar les coses molt difícils al nostre estadi.