La ‘Monta’ assaboreix l’ascens a Tercera

Deu mesos després, la Montañesa torna a assaborir l’ascens a una Tercera Divisió coneguda i de la qual mai va haver d’haver baixat, especialment, per comptar amb una afició inigualable. En el barri segueix la festa

La Montañesa ja és nou equip de la Tercera RFEF deu mesos després de baixar a Catalana // FOTO. CF Montañesa
La Montañesa ja és nou equip de la Tercera RFEF deu mesos després de baixar a Catalana // FOTO. CF Montañesa
https://twitter.com/Montanyesa1927/status/1513218055723233280?s=20&t=m9PxIax5aBHb48JCmAnkdg

L’autobús del campió de la Primera Catalana Grup I va recórrer la Via Julia // FOTO: CF Montañesa

No és dilluns més a Nou Barris, no és un 11 d’abril més en la família del CF Montañesa, un barri gran en quantitat i en qualitat que torna a posar a l’equip en una Tercera divisió somiada. El veí (EE Guineueta) ha caigut amb honor encara que això és l’esport i segur que els de José Centeno i Luis Gallego tornaran per a competir contra els de Pedro García.

Ara, el torn de bogeria és per a la ‘Monta‘ ja que difícilment un camp de Primera Catalana pot reunir mil seguidors a les seves graderies; aquesta és la pràctica habitual a l’estadi barceloní amb sessions d’entrenaments molt participatives.

LA ‘MONTA’ PLANIFICA

Amb la comoditat que ofereix el calendari (Banyoles, 24 d’abril), els de Raúl Paje, renovat una temporada més, gaudeixen de descans fins al dimarts 19. A partir d’ara, la direcció esportiva amb Toni Pérez i el president García ja pot planificar el futur.

Malgrat començar a parlar de futur, les imatges de la Via Julià sempre valdrà la pena recordar-les quan arribin temps pitjors. Cal no oblidar la trajectòria d’aquest grup que queia un llunyà 21 de novembre del 2021, a Lloret (4-1 i 10 de 15 punts disputats); a aquesta pèssima ratxa li ha seguit una altra de renaixement amb 12 triomfs i 4 victòries.

BOGERIA A NOU BARRIS

La classificació de la Montañesa ha desbordat totes les xarxes socials. Com es podia esperar i els seus propis protagonistes han estat els primers a escriure unes últimes hores meravelloses com el seu president Pedro García, el seu director esportiu, Toni Pérez, o el seu capità José Santos.


https://twitter.com/jsantos222/status/1513178485627531280?s=20&t=m9PxIax5aBHb48JCmAnkdg

La ‘Monta’ tornarà aquest proper dimarts 19 al treball amb els deures fets encara que la seva participació a Banyoles pot decidir una plaça de descens.