Bravo per al Prat en l’Olímpic

Només l’Horta s’havia atrevit a guanyar a L’Hospitalet però va arribar el Vilafranca i ho va aconseguir tanmateix com Pedro Bravo per al Prat a Terrassa on cal estar pendent del futur del seu tècnic Cristian Garcia

El Prat guanya a Terrassa // FOTO: Óscar Yeste

A falta d’aquests dos partits (Ascó-Horta i Sants-Cerdanyola) que completaran aquesta 32a Jornada amb una altra setmana ‘triple’ de competició (el dimecres 20 hi ha Lliga), aquest dissabte d’aperitiu ha ofert més emoció per al final del campionat.

Va caure el líder L’Hospitalet per segona ocasió consecutiva (sis gols en contra en dos partits) i això que només l’Horta s’havia atrevit a guanyar a La Feixa Llarga però el Vilafranca ha estat el segon.

Ivan Moreno s’ho mereix

El tècnic del Vilafranca, Iván Moreno, arribava amb tres derrotes a la seva esquena en els últims cinc partits i, encara que es va presentar amb diverses absències i baixes, va marcar la victòria des del primer minut. Rosillo (9′) va posar l’esglai en el cos riberenc, David Jiménez (39′) va retornar la confiança però un defensa (Pep Mateu, 43′) va advertir abans del descans. El que molt pocs esperaven és que Sergi Escofet (53′) col·loqués el 1-3 i servís per a portar-se els tres punts malgrat l’habitual gol del pitxitxi Salinas (69′).

Gol de Bravo

L’Olímpic va tancar aquesta prèvia de la jornada amb un partidàs entre dos pretendents a l’ascens. Atenció a aquest Prat que ja suma vuit partits consecutius sense conèixer la derrota (6 victòries i 2 empats) i sense encaixar un gol en aquests últims quatre. La prova a Terrassa era complicada i la serietat defensiva (coneguda) pels de Pedro Dólera va ser molt positiva.
Ramos Vilafranca
Gran actuació de Miguel Angel Ramos a L’H/FOTO:@Mark_SplashFoto
Gran gol de Pedro Bravo (36′), a centre de Salva, pal del mateix golejador (69′) i última gran ocasió per a Padilla. Atenció al futur de Cristian García al Terrassa i al pròxim dimecres perquè arribarà el Llagostera al Sagnier.

Un minut miraculós

Poc abans, el Llagostera va superar en el seu Municipal al veí Figueres en el seu tercer triomf consecutiu; Sascha va bigolejar en un minut (58′ i 59′) i Pitu Comadevall va tancar (84′) de penal per a seguir amb aquest pols en les quatre primeres places. Aquí és on ‘dorm’ aquesta nit el Sant Andreu després d’arrencar un punt de La Pobla de Mafumet. No va haver-hi setena jornada amb victòria però continuen invictes els d’Azparren i pendents de l’Horta per a saber si mantenen aquesta zona de privilegi. El poblenc Joel (53′) va avançar al seu equip i va igualar Sergi García (70′) en una bona jugada personal.

Aquest minut també va ser clau a Santa Coloma. Cinquè triomf local que va arribar en el 94′ gràcies a una pena màxima que va resoldre Rojas després d’una acció absurda de Gabi; primer va anotar Pluvins (64′) i Alfons Serra (90′) va posar l’empat.

Tres empats

Sí que van acabar amb empat els xocs de Cambrils i Granollers. El filial roig i negre lluita contra tot i sempre dóna la cara i davant el lluitador Santboià no va haver-hi excepció. Dos gols consecutius de Rubén Enri (31′ i 47′) no ‘van enterrar’ als del Baix Llobregat perquè Kilian es va accelerar i també va bigolejar (75′ i 82′). El pols semblava decidit amb el 3-1 de Jordi Oribe (75′) però Kilian i, finalment, Guillermo (3′) van segellar un 3-3 espectacular.

Vilafranca
Alegria al vestidor d’Ivan Moreno/FOTO: OSCAR

Mentrestant, al carrer Girona de Granollers, els de Solivelles sumaven el seu sisè empat a casa enfront d’un cuer Martinenc que es va avançar amb gol de Roland Garros (12′). El treball dels locals va portar al 1-1 (Oriol Molins), a passada d’Albert Ruiz, i gràcies perquè Jimmy va estavellar una pilota en el pal (90′) per als ‘diables vermells’

Inesperat KO

Qui no esperava aquest desenllaç final era el Santfe. El triomf davant el líder va donar confiança però el Castelldefels va arribar amb ganes i es va portar el premi gros. Aumatell va resoldre una pena màxima (11′), Romo va empatar amb una altra (78′) i el visitant Juanito (89′) va picar des de 30 metres. Golàs a Les Grases.