Miquel Llobet i Josep Mir: uns que vénen, d’altres que se’n van

En tot just hores s’ha produït una doble notícia. L’arribada a la presidència del Peralada de Miquel Llobet i l’adéu a l’etern Josep Mir a la Pobla de Mafumet mereixen ser destacades

Josep Mir, un president exemplar a La Pobla /FOTO: HELDER MOYA
Josep Mir, un president exemplar a La Pobla /FOTO: HELDER MOYA

Un que arriba, Miquel Llobet, al Peralada, i un altre que se’n va, Josep Mir, de la Pobla de Mafumet. El primer aterra després d’assumir aquest divendres la màxima direcció d’un club que acaba d’abonar 133.000 euros per una plaça a Segona B; el segon ho deixa després de 17 anys en el càrrec – 17 – a través d’un comunicat de premsa. És el futbol.

Josep Mir va presentar la seva dimissió irrevocable en l’última junta directiva del filial grana. No discuteixo. Es va acceptar i ara només queda esperar que l’entitat agraeixi a l’etern president la seva entrega i la seva passió al llarg de tota la seva vida. L’ascens a la Segona B el passat 2015 forma part de la seva història i de la història de l’entitat, és clar. Té tots els números per agafar el seu lloc el vicepresident Gustavo Donoso.

A SEGONA B

Mentrestant, a molts quilòmetres, es produïa l’anunci desitjat per part del Peralada. El club assumeix el pagament de la quantitat sol·licitada per la Federació Espanyola i els d’Arnau Sala estaran en el Grup III de la Segona B. Dia important en la història del club xampanyer que veu també com es confirma en la presidència el doctor Josep Llobet. A principis d’aquesta setmana es perfilaven tres candidats a aquest lloc però finalment el metge de Roses ocuparà un lloc que ja ha rubricat l’acord de filiació amb el Girona aquest mateix divendres. L’equip passa a dir-se Peralada-Girona B mentre que l’equip de Primera Catalana serà el Girona C.

Miquel Llobet, nou president del Peralada/ FOTO: PERALADA CF
Miquel Llobet, nou president del Peralada/ FOTO: PERALADA CF