Miki Carrillo: “Vam fer el ridícul”

Dos partits, dues derrotes, dos disgusts per a la UE Castelldefels i per al seu tècnic Miki Carrillo qui va ser contundent a l’hora de valorar el seu primer desplaçament aquesta Lliga al camp de l’Energia. “Vam fer el ridícul”, va resumir

El tècnic groc Miki Carrillo no es 'va tallar' a l'hora de valorar el dur KO del seu equip davant la UE Sants // FOTO: UE Castelldefels

El tècnic groc Miki Carrillo no es ‘va tallar’ a l’hora de valorar el dur KO del seu equip davant la UE Sants // FOTO: UE Castelldefels

El tècnic de la UE Castelldefels Miki Carrillo es va mostrar molt rotund una vegada es va consumar aquesta segona jornada de Lliga, el seu segon KO consecutiu. Dos partits, dues derrotes, cinc gols en contra per cap a favor resumeix la inquietud a Els Canyars.

“Ha estat un desastre, hem fet el ridícul com a equip i jo com a entrenador, el primer. Ni els jugadors han estat els adequats ni l’actitud ha estat bona perquè és un partit regalat al 100 per 100; sortim al camp sense intensitat”, va comentar com a monòleg inicial.

No va fer falta que el company Carlos de Frutos insistís més perquè “les dues primeres arribades van ser dos gols i no va sortir el que havíem parlat; hem fet el ridícul com a equip. Després intentem fer el que hem pogut, però no hem pogut”. En resum: “El partit ha estat així i ara toca aixecar-se, no vam tenir encert i rebem una altra derrota duríssima davant un rival que es podia haver sumat”.

MIKI, MÉS SERÈ

Aquest dilluns, més serè i reposat, l’entrenador groc el veia més positiu. “Ahir va ser un dia molt dur per a tots perquè no vam mostrar en cap moment el nivell k tenim ni el perfil d’equip k som. Però això acaba de començar i estic convençut mes que mai de k tots junts farem una gran temporada“. El diumenge visita Castelldefels el filial del Girona.

BORJA, LA CARA POSITIVA

D’altra banda, gran alegria, per part d’una UE Sants que s’estrenava a casa sota la direcció de Borja López. “Vam estar molt bé en les dues àrees en la primera part i, encara que hi ha hagut algun desajustament puntual, hem treballat molt bé”. L’entrenador blanc i verd va admetre estar “feliç per la primera victòria, ja que l’equip ha sabut en tot moment llegir el partit”