Miki Carrillo: “És clar que sé on m’he ficat”

El seu historial és tan gran com ell mateix. El que resulta increïble és que no hagi estat suficient per començar des del principi en un equip, però ara l’oportunitat li arriba des d’un Castelldefels amb urgències

El més petit dels Carrillo / FOTO: UE CASTELLDEFELS
El més petit dels Carrillo / FOTO: UE CASTELLDEFELS

Set jornades, set. Ni una més ni menys. Aquesta són les que han hagut de passar perquè Miki Carrillo, el més petit de l’excel·lent nissaga dels Carrillo, hagi tornat a una banqueta. Va cometre  ‘l’error’ de promocionar amb equips com la Montañesa o el Terrassa, però aquestes ‘gestes’ no van bastar perquè algun president li fitxés. I, com sempre succeeix, un mal inici de curs en un club, en aquest cas Castelldefels, ha propiciat la seva volta a la competició.

Es va estrenar davant el Santfeliuenc diumenge passat sense que la seva arribada fos suficient. “Estic content amb l’actitud de l’equip però dos errors ens condemnen. A aixecar-se ràpid que això acaba de començar. Ànims a tots xavals!!”. Aquest va ser el missatge que va transmetre als seus personalment i a través de les xarxes socials després de caure en el minut 72. Però això ja està gairebé oblidat i el punt de partit són set derrotes i un triomf. “La situació és complicada, però ‘currarem’ i, si podem millorar l’equip, ho farem. Tinc llibertat per a això”, comenta a Futbolcatalunya.

Miki, que ha arribat a Els Canyars amb el seu segon, Dani Gómez, i el preparador físic, Sergio Mariano ‘Chechi’, és rotund quan se li pregunta si sap on s’ha ficat: “Clar que sé on m’he ficat. Sóc conscient que, quan entres a meitat de temporada en els llocs, hi ha situacions complicades”. No obstant això, “tinc un gran repte per davant, un repte motivant i estic segur de treure-ho cap endavant”.

La clau passa per “ser un equip compacte a nivell defensiu si desitgem sortir de baix i competir tots al màxim. A dalt tenim potencial suficient. Repeteixo: cal ser un equip perquè si no és així, no val res”

Can Anybody Wear a Bikini
Sac Louis Vuitton Pas Cher Set a side for 10 minutes before rolling it7 Most Electable and Impeachable Presidents In Movies
Louis Vuitton Taschen You smiled and noddedThe Best Sunglasses for a Triangular Face
woolrich jassen of them all close friends real life dolls given the actual most doctor

How to Make Fleece Slippers
woolrich outlet The problem with novelties in clothing is that what is funny now

How Do I Look Good in Wide Leg Jeans This Winter
pandora charms Keep it understated and keep it simple

How to Become a Model in Japan
isabel marant sneakers It seems that these days

Women take advantage of five finger shoes to focus in summer
pandora charms 000 exhibitors are on hand for Asia’slargest fashion fair

VMR Products launches first ever line of electronic cigarettes for women
woolrich jacken A Huge Compilation of more Victorian Fashions