Miki Carrillo carrega contra l’àrbitre Congost Larrosa

Es pot dir més alt, però més clar és impossible. El tècnic de la UE Castelldefels, Miki Carrillo, convida al col·legiat Congost Larrosa al fet que “ho deixi si no té il·lusió”

La UE Castelldefels no està contenta amb l’àrbitre Congost / FOTO: ÁLEX GALLARDO

La UE Castelldefels va tancar aquest passat diumenge una àmplia derrota contra el Vilassar de Mar. Es va avançar l’equip mariner gràcies a un gol de Adri Ruiz (28’), però el goig va durar molt poc. En quatre minuts va arribar una pena màxima per als visitants i l’inici d’una remuntada victoriosa. A més, tres expulsions (Planagumà, Javi Calvo, i Uri) van acabar d’inclinar la balança.

La reacció del tècnic local, Miki Carrillo, no es va fer esperar. “És una vergonya, una cosa surrealista el que hem viscut. Ens estem jugant tots molt perquè uns senyors vinguin a mofar-se de la gent, fent broma durant el partit i prenent les decisions que han pres”, va afirmar en la seva compareixença davant la premsa

El disgust de Miki va anar a més: “Segur que en altres camps no ho haguessin fet. Pel ‘pinganillo’ parlaven d’on soparien i crec que això no és cap broma i que ens mereixem un respecte que no han tingut amb nosaltres”. El que ha de fer el col·legiat de Sabadell Congost Larrosa i el seu equip “és deixar pas a uns altres si no tenen il·lusió”.