Miguel Martínez, el ‘timó’ de la UE Sants

Tres partits, tres victòries i participació clau del migcampista de la UE Sants, Miguel Martínez. La vida es veu ara d’una altra manera en l’equip de Tito Lossio encara que saben que el futur és complicat

Miguel Martínez ha sabut guanyar-se un lloc a la UE Sants de Tito Lossio // FOTO: Felipe Gaitán
Miguel Martínez ha sabut guanyar-se un lloc a la UE Sants de Tito Lossio // FOTO: Felipe Gaitán

@ManuelSeguraM

Ha passat per les millors pedreres de Catalunya (Barcelona, Damm i Girona) per a assentar-se a la UE Sants des de la temporada 2019-2020. Miguel Martínez (20 anys) suma 11 titularitats en el primer equip blanc i verd al punt que el seu tècnic Tito Lossio només parla meravelles del seu treball.

“Al final, s’ha vist reflectit el treball de tota la temporada, nosaltres no hem deixat de creure en l’entrenador i en el cos tècnic i aquest és el premi a la insistència”, afirma Miguel.

Tot això després de finalitzar uns exàmens a la Universitat on prepara la seva carrera de ‘Publicitat i Relacions públiques’.

Miguel està que se surt aquest curs, per això no estranya que el seu entrenador li lloï quan té oportunitat. “Tito des del primer moment que arribi al Sants ha confiat en mi, cosa que li agraeixo molt”, afegeix.

Once inicial una mica irregular a la seva composició// /FOTO: BTV
Onze inicial una mica irregular a la seva composició// /FOTO: BTV

EL SANTS SE LA JUGA SEMPRE

Els tres gols consecutius d’Alex Calatrava, unit al decisiu de Rubi enfront del Sant Andreu, han llançat als de L’Energia amb “el nostre golejador Àlex, la nostra referència ofensiva!. A partir d’aquest moment, “tant de bo que segueixi amb aquesta ratxa”.

Segons Miguel, “crec que, fins al moment, l’equip ha jugat bé i ha competit tots els partits, això vol dir que li posem les coses difícils a tots els equips”.

El Sants sap que “en aquesta categoria qualsevol partit és una final i cal arribar a aquestes últimes 8 jornades més vius que mai”. Per tot això, “la meva valoració és positiva però amb els peus en el sòl. Diumenge que ve a Girona tenim una altra final”.

En resum, atenció a aquest missatge final “per als quals van creure i van apostar per nosaltres i als quals no”, un missatge directe perquè “continuarem treballant per a demostrar-l’hi”