Miguel López vol retrobar-se a Masnou

El seu historial parla per si sol. Personal i intransferible pel bé i para el dolent encara que Miguel López no té volta de fulla i, ara com ara, el futbol català no va sobrat de gent que sàpiga. La seva última experiència en el Santboià li va marcar i desitja oblidar. No hi ha millor lloc que Manou per fer-ho

Miguel López estrena nova etapa a Masnou // FOTO: Futbolcatalunya.com
Miguel López estrena nova etapa a Masnou // FOTO: Futbolcatalunya.com

Va sorprendre el Masnou en la seva aparició pels Històrics. I ho va fer per l’organització d’un equip que amb prou feines es coneix enfront de dos rivals molt superiors, a priori. Sobre el camp tots van demostrar que estan de pretemporada, però als del Maresme se’ls va notar un segell diferent per estar a les altures del curs que estem.

La sorpresa crec que pot arribar per l’organització; no obstant això, cal tenir una mica més la pilota. Només hi ha quatre xavals de la temporada passada i hi ha molts que arriben de les Divisió d’Honor, dos de la Gramenet, un del Badalona… el que hem pogut. Pequem una mica de ‘pardillos’. Estem treballant per confeccionar un bloc. Tenim 22 futbolistes signats.

-Aquesta ambició es pot mantenir tota la temporada?

Clar que sí. Ha d’existir. La gent  jove té això: il·lusió i ambició. Jo estic vivint una etapa diferent, nova i vull transmetre aquestes dues coses per millorar.

-La plantilla és jove i vostè també a pesar que porti ja un important recorregut com a tècnic.

Sí. Estic molt il·lusionat i molt motivat. Els qui som d’aquest món del futbol sabem tot el que he passat en el Santboià. Ho vaig passar molt mal i per això tinc més ganes. Quan van venir a buscar-me, triguem cinc minuts a posar-nos d’acord. El president em va dir que jo tenia molt caché i jo l’hi vaig dir clar: tinc molta il·lusió. Tinc per fortuna el meu treball i això és un hobby. Roberto és un gran president d’un club senzill i humil. Porto anys ‘mossegant’ carn i ara toca os i cal fer-ho molt fort

– Doncs tant de bo que pugui mantenir la mateixa imatge que va oferir enfront de Llagostera i Cornellà en els Històrics

Bé. També estem en la pretemporada. Portem només deu dias de treball i les il·lusions i les ganes no es treballen sinó que es tenen o no es tenen. Els xavals responen i competim. Ara cal començar a ficar ingredients.

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com