Miguel López no sap encara si seguirà al Masnou

Segona temporada completa al Masnou i segon ‘miracle’ per a Miguel López i els seus col·laboradors, ja que els del Maresme podran seguir en tercera per tercera ocasió consecutiva. Aquesta és la història

Continuarà a Masnou? /FOTO: RUBEN MIRÓ
Continuarà a Masnou? /FOTO: RUBEN MIRÓ

“L’objectiu de la salvació ja està complert, però vull els 50 punts. Vaig dir l’any passat, quan vam aconseguir 44, que el nou objectiu eren els 50 punts i encara ens queden sis per jugar. L’equip s’ho mereix pel seu esforç i treball”, afirma el tècnic Miguel López a Futbolcatalunya. Amb les idees molt clares i amb un discurs que arriba a qualsevol, sap que les seves armes són l’honradesa i la confiança als seus.

La clau passa per “haver tret molt rendiment als xavals i per haver sabut mantenir la calma quan ha estat necessari”. El conjunt del Maresme va començar molt fort la temporada per passar per una sèrie de vuit partits on no es va veure la victòria i on la jove directiva del club es va prendre el seu temps. Això va beneficiar a l’equip “i això que vam passar moments molt complicats com van poder ser el 4-0 de la Montañesa o el 5-0 enfront del Castelldefels”.

Aquest va ser l’encert més gran de la directiva que presideix Juan José Benítez. Sabedor que el seu primer equip és un dels pressupostos més baixos de la categoria i que cada dia, com admet López, “estem en una categoria on cada dia es veu menys futbol”, els maresmencs cobren al dia (que ja és molt) i es reafirmen en la Tercera. Lluny queda ja ser considerat com un equip sempre intermitent.

Favorits

Miguel López, a qui li queda encara mesurar-se a Vilafranca, a casa, i a Palamós, no es mostra sorprès per les quatre primeres posicions (Ascó, Pobla, Europa i Prat doncs, “tot cau pel seu propi pes. Crec que el Terrassa, si no hagués estat per tot ho extraesportiu que els toca sofrir, també estarien aquí ja que Pirri treballa molt bé”.

Per a baix, la cosa és una mica més complicada, ja que “ha caigut el Sant Andreu i, atenció, perquè el Cornellà –a qui li desitjo el millor- encara s’ha de salvar”. Miguel López manté que el “Santfe encara es pot salvar, el Castelldefels porta un any molt complicat, no esperava que el Martinenc caigués, doncs té grans jugadors (es nota la mà de Vacas). El del Vilassar s’ha deixat veure tota la temporada”.

Més el sorprèn al tècnic del Masnou “el Peralada, ja que va fer una primera volta molt bona, però és el que té el futbol”. El partit entre Manlleu i els pupils de Nacho Castro posa en disputa tres punts d’or.

A tot això pot acudir com a espectador Miguel López qui encara no sap si continuarà en el Masnou. “És veritat, encara no ho sé ni tinc res confirmat. Estic tranquil”, conclou l’encara entrenador d’un Masnou a on va arribar després de la seva etapa per Manlleu i Sant Boi