Miguel López i Jordi Martínez, dues jornades fora de la banqueta

La Federació Catalana de Futbol ha comunicat les sancions de la jornada 2 a Tercera Divisió. Els més afectats han estat els dos entrenadors expulsats al darrer cap de setmana

Miguel López (Masnou) i Jordi Martínez (Palamós)
Miguel López i Jordi Martínez, sancionats // FOTO: Pepe Alvarez / videotape Palamós CF TV

Tant Miguel López com Jordi Martínez no podran dirigir des de la banqueta a Masnou i Palamós, respectivament, a les dues properes jornades. Tots dos van ser expulsats diumenge passat per “protestar als àrbitres”, segons consta a la llista de sancionats.

Per al tècnic masnoví, la sanció no és nova. De fet, la temporada passada es va perdre quatre partits a la banqueta per aquest mateix motiu, a causa de dues expulsions castigades amb dos encontres de suspensió. Ferrero Mansilla el va fer fora al partit Santboià-Masnou, l’1 de desembre de 2013 i Páez Brines, al Masnou-Terrassa del 6 d’abril, a més va ser amonestat en tres partits més.

En canvi, Jordi Martínez no acostumava a patir sancions d’aquesta mena. Normalment, complia un partit de sanció quan acumulava cinc targetes grogues. El ‘Cueta’, qui està inscrit oficialment a la FCF com a segon entrenador del Palamós –apareix com a entrenador el director esportiu, Joan Mármol-, no podrà tornar a seure a la banqueta fins a la darrera jornada abans de l’aturada per la participació de Catalunya a la Copa Regions UEFA.

Pel que fa als jugadors, el Jutge Únic ha corroborat les sancions d’un partit als quatre futbolistes que van veure dues grogues a la darrera jornada. Jonathan Toledo (Masnou), Xavi Muñoz (Prat) i Cristian del Moral (Palamós) no podran jugar aquest cap de setmana. Tampoc ho farà Pedro García (Montañesa), malgrat que el club de Nou Barris havia presentat al·legacions en forma de prova videogràfica, que han estat desestimades.