Miguel Álvarez i Sant Andreu no es posen d’acord

Almenys no s’havien posat d’acord fins a aquesta nit. Encara que hi ha hagut qui ja ha anunciat aquest fitxatge del tècnic andalús per la UE Sant Andreu, la veritat és que ambdues parts s’han donat un respir que pot ser definitiu

Miguel Alvarez, experiència a la banqueta

La UE Sant Andreu segueix amb el seu particular ‘càsting’ d’entrenadors, ja que, encara que s’havia publicat (no anunciat) el fitxatge del tècnic andalús Miguel Álvarez, fonts del club andreuenc van confirmar a aquesta Redacció que les postures estan molt llunyanes. És més: “no podem dir que s’hagin trencat les negociacions, però sí que, ara per ara, continuarà al capdavant de l’equip Rubén García”. Tampoc ningú es pot estranyar si el mateix club quadribarrat anuncia tot el contrari en les pròximes hores.

Miguel Álvarez, un dels entrenadors amb més experiència del futbol català, era l’home preferit per assumir el complicat repte de mantenir a l’equip en la segona B. El fet d’haver dirigit a diversos futbolistes de l’equip era una altra basa a favor del de Jaén a qui es pot veure sempre en molts camps de futbol de Catalunya. Les seves sis temporades en el Terrassa, igual que el seu pas pel Ciutat de Múrcia, Lorca, Badalona, L’Hospitalet i Alcorcón avalen un historial amb diversos ascensos de categoria. Metòdic, carismàtic i superprofesional, Álvarez sempre és garantia, però, ara per ara, no se sap si el Narcís Sala serà la seva pròxima destinació.