Noces d’Or per a la UE Cèltic

Més de 300 persones van aclamar aquesta setmana passada la UE Cèltic pels seus 50 anys d’història. Va ser un acte entranyable per a una institució que mantindrà el seu primer equip a la Tercera Catalana

Agustín Ancosta,  president de la UE Cèltic / FOTO: CLUB
Agustín Ancosta, president de la UE Cèltic / FOTO: CLUB

Any espectacular per a la UE Cèltic, ja que acaba de complir i festejar les seves Noces d’Or. I no només això sinó que, a més, pot alegrar-se de poder mantenir-se en Tercera Catalana aquesta propera temporada donat l’ascens del Vista Alegre. El directiu i delegat a Barcelona, Francesc Folguera, va fer entrega d’un tòtem commemoratiu al president de la UE Cèltic, Agustín Ancosta a la festa de tancament per a una campanya històrica.

Val la pena llegir amb atenció el Reportatge que la nostra companya Encarna García va publicar aquest passat dimarts en el Suplement Futbolcat de Mundo Deportivo

Noces d’Or amb un dinar espectacular

50 anys d’existència donen per fer una bona celebració. I això és el que va fer la UE Cèltic, que va organitzar, per celebrar l’efemèride, un dinar a l’Hotel Plaza que va aplegar més de 300 persones vinculades al club, com ara els exjugadors Manuel Vico Díaz (exàrbitre de Primera Divisió) o el periodista esportiu de La Vanguardia, Juan Antonio Casanova.

La celebració, a més, va ser doble, ja que durant el dinar, es van assabentar que el primer equip havia aconseguit salvar  la categoria, a Tercera Catalana, gràcies a l’ascens del Vista Alegre.

Objectius ambiciosos

El Cèltic, que deu el seu nom a l’equip escocès de Glasgow, té en l’actualitat dos equips de futbol base -un cadet i un juvenil- i dos amateurs. El ‘B’ juga a la Lliga d’Empreses.

La intenció és créixer de cara a la temporada vinent i fer un primer equip competitiu: “Després de molts anys sense futbol base, ara en tornem a tenir i esperem poder créixer en aquest sentit. Creiem que la pròxima temporada tots els nostres equips podran jugar al nostre camp, el Municipal de Sant Martí de Provençals, ja que ara el futbol base juga al camp del Pujadas”, explica el tresorer de l’entitat, Carles Lluent, que afegeix que “també reforçarem el primer equip. No volem patir tant com enguany. La idea és competir a dalt, entre els cinc primers i, per què no, lluitar per l’ascens”