Més de dos mesos després, guanya l’Ascó

Segon triomf del FC Ascó aquesta temporada dos mesos i vint-i-dos dies després del primer i últim sumat en la tercera jornada. En aquesta ocasió va ser aconseguit en el derbi enfront de la Pobla de Mafumet

Segon triomf de l'Ascó aquesta temporada i segon fora de casa // FOTO: FC Ascó

Segon triomf de l’Ascó aquesta temporada i segon fora de casa // FOTO: FC Ascó

El segon triomf de l’Ascó aquesta Lliga davant la Pobla de Mafumet s’ha fet esperar; clar que sempre està bé si bé acaba i, en aquesta ocasió, aquesta segona alegria (0-1) es va traduir en tres punts d’or per als de Germán Inglés.

Un gol de Roda, a la sortida d’un servei de cantonada (minut 19′), va ser suficient per a superar el porter del filial, Dani Parra. D’aquesta manera poden ‘dormir’, com a mínim aquesta nit, per davant del cuer EE Guineueta.

ASCÓ, SEGONA ALEGRIA

La victòria visitant s’afrontava com una possibilitat d’aixecar el vol ja que els locals arrosseguen una ratxa de 2/21 disputats en les set últimes jornades (tres KO consecutius). El filial d’Adolfo Baines no gana des d’un llunyà 10/octubre al seu camp enfront de l’Olot, gol de Guzmán.

Des d’aquesta data han estat 2 empats i 5 derrotes i s’han vingut a baix. Les seves xifres a casa li converteixen en un dels pitjors rivals de la Lliga amb Granollers, Ascó i Guineueta.

Per contra, l’Ascó, segon equip menys golejador (8, amb el d’avui), tres més que el filial tarragoní, ha sumat 7 punts sobre 21 jugats en els seus 7 partits; atenció perquè és l’únic equip que encara no ha pogut guanyar en el seu terreny (només 3 empats i 4 derrotes).

Així les coses, i atents al que pugui ocórrer, especialment, aquest diumenge en el partit Girona B-EE Guineueta, han deixat aquesta última posició en la classificació després de quatre jornades presents.