Màxim Honor per a la Unificació Bellvitge

La Unificació Bellvitge ja és nou equip de la Divisió d’Honor per a la pròxima temporada. Els de Chesco Rivas tanquen un curs excepcional

La Unificació Bellvitge ja és nou equip de Divisió d'honor juvenil com Eduardo Berzosa // FOTO UNI
La Unificació Bellvitge ja és nou equip de Divisió d’honor juvenil com Eduardo Berzosa // FOTO UNI

EDUARDO BERZOSA

Tres anys després, màxim Honor per a la Unificació Bellvitge amb un retorn treballat i merescut a l’elit dels juvenils. Increïble com un equip de barri, de la mà de Chesco Rivas i Alberto González, han retornat la glòria a una entitat modestíssima que enrogeix encara més al seu veí L’Hospitalet.

El triomf reeixit aquest dissabte al Centenari de Mataró enfront del cuer d’aquesta Lliga Nacional juvenil per 0-3 sentència un grup sempre complicat amb els filials.

UNIFICACIÓ BELLVITGE D’HONOR

I no sols aquests equips sinó també grans rivals com el mateix Sant Andreu qui, finalment, va acabar amb un punt més (44).

Adam (14′), Galderic (61′) i Adam (69′) van tancar el triomf hospitalenc enfront del conjunt d’Alex Aznar. Una festa per a l’entitat riberenca perquè podrà lluitar amb els més grans del futbol juvenil.

La ‘Uni’ ha tancat aquesta pandèmica temporada amb 43 punts, producte de 13 triomfs, 4 empats i 6 derrotes després d’haver marcat 45 gols i haver rebut 23 (tercer equip menys golejat d’aquest grup VII).

Chesco Rivas, tècnic, i Àngel Moya, ptresident de la Unificació Bellvitge // FOTO: Eduardo Berzosa
Chesco Rivas, tècnic, i Àngel Moya, ptresident de la Unificació Bellvitge // FOTO: Eduardo Berzosa

NÚMEROS GRANS

Aquest resum final és el total general perquè la primera fase va acabar amb 18 partits jugats (11 victòries, 3 empats i 4 derrotes). 4 KO que es van dividir 2 i 2 enfront del Barcelona (casa i fora), Sant Andreu (Feixa Llarga) i Prat (Sagnier).

Ja en la segona fase, els riberencs han sumat 2 triomfs, 1 empat i 2 derrotes. Ho van passar malament els de Chesco i Alberto a Riudarenes (5-1, 25 d’abril), però van saber remuntar i acabar en Divisió d’honor.

RENOVACIÓ DE CHESCO

I, ara, arribarà la reestructuració. Primer nom propi: Chesco Rivas. El ‘mexicà’ s’ha guanyat la renovació a pols, com Alberto González, encara que se li han acostat amb ofertes veïnals. Caldrà esperar encara que la Unificació Bellvitge ja ho sap.