Maxi Rolón i Alex Cano, frec a frec pel gol

L’argentí i el capità de l’Europa estan empatats a 5 dianes al capdavant de la taula de golejadors dels amistosos de la pretemporada. Uri Santos (Olot) i Iván Vidal (Pobla de Mafumet) els segueixen, amb 4

JORDI MESTRES
Alex Cano i Maxi Rolón, els terrors de les porteries a la pretemporada // FOTOS: ceeuropa.cat i fcbarcelona.cat
Alex Cano i Maxi Rolón, els terrors de les porteries a la pretemporada // FOTOS: ceeuropa.cat i fcbarcelona.cat

La pretemporada #futbolcat segueix el seu curs i pel camí queden victòries, derrotes, minuts de rodatge i gols. Sobretot, gols. En aquest sentit, els reis estan sent Maxi Rolón i Alex Cano. Cinc per barba, que converteixen als dos en pitxitxis honorífics a l’equador de la pretemporada. Queda molt per davant, però no hi ha dubte que han començat entonats. Especialment destacable és el capità de l’Europa. Cano és l’únic defensa del TOP 15 de golejadors dels equips catalans de Segona B, Tercera i Primera Catalana.

En va marcar 4 a la golejada contra l’Armentara i un, el darrer, que va servir a l’Europa per a passar ronda a la Copa Catalunya (1-0). Maxi Rolón ha marcat el mateix nombre de gols, però de forma més repartida. 2 contra l’Escala, 1 contra el Terrassa i 2 més contra l’Horta. L’argentí també en va fer 4 a la primera prova contra el Navata, però en aquest cas no es considera amistós segons el web oficial del club blaugrana.

Uri Santos i Iván Vidal, amb 4 gols marcats, segueixen de ben a prop aquesta parella. El que resulta realment curiós del recompte és que al TOP 15 només hi ha vuit equips representats. Barcelona B, Europa, Olot, Pobla de Mafumet, Reus, Cornellà, Balaguer i Espanyol B. Segurament, la llista s’ampliarà els pròxims dies, així com els registres de Maxi Rolón i Alex Cano.

top 15