Massa ‘rivals’ contra el Sabadell

Setena derrota per al CE Sabadell i clara demostració que s’enfrontaven el màxim realitzador de la categoria (Celta Fortuna, 20) enfront del màxim golejat (17) encara que els arlequinats van sofrir totes les adversitats possibles

L'equip de Bofill no va poder enfront del Celta Fortuna ni contra totes les adversitats // FOTO: CE Sabadell

L’equip de Bofill no va poder enfront del Celta Fortuna ni contra totes les adversitats // FOTO: CE Sabadell

Quarta derrota consecutiva per al CE Sabadell al Municipal de Barreiro davant un Celta Fortuna (4-2) que ha justificat la seva posició i el seu poder. No obstant això, val la pena destacar les dues cartolines vermelles rebudes (Antonio Sánchez 33’ i Toni Herrero 79’) i i dues penes màximes en contra en un camp realment impracticable per la pluja.

Es va avançar Damián (42′), gràcies a un penal per presumptes mans de Toni Herrero que van ser molt protestades; no obstant això, Pau Resta va empatar sobre el descans (45′) en un servei de cantonada.

En temps d’afegit va arribar el 2-1 local (minut 48) amb gol d’Alfon que va desorientar de Gerard Bofill. La segona igualada es va produir en el 56′, gràcies a Cristian Herrera de falta directa a l’escàire.

IL·LUSIONANT SABADELL

Una segona pena màxima materialitzada per Blanco (64′) va obrir el camí del triomf per a un Celta Fortuna que va sentenciar amb Alfon (75′). Una intensa pluja va perjudicar durant tot el partit i especialment la segona meitat.

Nou KO per al CE Sabadell que es quedarà en la dissetena posició de la classificació i a l’espera de rebre a la Reial Societat B el pròxim cap de setmana.

DECLARACIONS DEL TÈCNIC, GERARD BOFILL

“La primera targeta vermella canvia molt el partit. Hem empatat dos cops en inferioritat i em quedo amb l’entrega i el compromís de l’equip. Avui és un dia dur”

“El tema anímic és molt important i les dinàmiques són difícils de capgirar. Però l’equip té ganes de donar-li la volta a la situació”

“Queden 28 jornades i sabem que les victòries canviaran la situació. Sabem que és un moment complicat, però no deixarem de treballar perquè veig un compromís màxim en l’equip”