DHJ: Massa càstig per al RCD Espanyol

Victòria del Barça a Sant Adrià davant d’un Espanyol que va merèixer més. Prop de 1500 espectadors a la grada

JOSÉ MARTÍN PINTI
Marqués i Orellana,els golejadors del Barça/FOTO: EDUARDO BERZOSA

Com era d’esperar en un derbi, partit amb molta intensitat, on cada equip va voler tenir el control del partit; el FC Barcelona, tenint la posició de la pilota, i un Espanyol ben col·locat buscava amb transicions molt ràpides la porteria blaugrana.

Van haver dues ocasions clares, per a tots dos equips. Per part del Espanyol, Pau Martínez va tenir un mà a mà amb el porter i després un altre, amb un cop de cap que va donar en el pal. Per part del Barcelona, va haver-hi una ocasió clara ,Ilaix i amb un impuls amb el cap de Marqués que el porter perico Fortuño va fer una parada de mèrit.

En el tram final de la primera part tot es va quedar en una lluita en el centre del camp, sense cap ocasió més.

A la represa de la segona part Anssu torna a trobar-se amb el porter Fortuño i a la següent jugada Roger va buscar l’esquadra d’un xut de fora de l’àrea.  En el minut 58 després d’una jugada personal d’Anssu va rematar Marquès per a fer el primer gol.

Els pericos van començar a moure la banqueta a la recerca del gol. Max en el àrea petita va tenir en les seves botes la jugada de l’empat però no va ser possible.

Derbi apassionat a la Dani Jarque/FOTO: EDUARDO BERZOSA

El RCD Espanyol continuava jugant en camp blaugrana però el temps transcorria sense arribar l’anhelat empat. I en una falta en la frontal del àrea en el minut 90, Fortuño va fer el 0-2 definitiu en una falta llançada magistralment. No va haver-hi temps per a res més.