Martín Posse: “Sé que l’equip està amb mi”

El tècnic del CE L’Hospitalet,  Martín Posse, espera amb serenitat el proper partit de Lliga a Llagostera. Sap que aquests tres punts poden ser claus en el seu futur encara que ho afronta amb total confiança al seu equip

Martín Posse, entrenador CE L'Hospitalet // FOTO: fuerzaperica.com
Martín Posse, entrenador CE L’Hospitalet // FOTO: fuerzaperica.com

Quatre punts assolits sobre divuit disputats és un balanç que crea nerviosime i molts dubtes en qualsevol equip. És el cas del campió de la passada temporada en aquest Grup III de la segona B; si a aquest bagatge se li uneix que tres s’han aconseguit en els despatxos per alineació indeguda del València-Mestalla , queda tot dit. Però el seu màxim responsable tècnic, Martín Posse, està preparat per seguir barallant pel seu objectiu.

“Estic preocupat, clar, encara que també confiat”, afirma a Futbolcatalunya en un breu intercanvi d’impressions en el qual l’entrenador de el ‘Hospi’, recorda que “he viscut moltes situacions com aquesta”.

El més important i que remarca Posse és que “aquest equip està amb el seu entrenador. És alguna cosa que es nota. Alguns jugadors tenen més experiència que jo en aquesta categoria i saben que podem donar la volta a la situació” ja que “creem moltes ocasions de gol. Ja sé que no es concreten, però em preocuparia molt més que no es produïssin”.

Una nova prova arribarà aquest cap de setmana vinent en el Municipal de Llagostera enfront d’un rival en ratxa. Els de Lluís Carrillo sumen 3 victòries i 3 empats, han marcat 9 gols (només 2 més que l’Hospi) i han encaixat 5 (3 menys que els riberencs). “És molt important deixar la porteria a zero en el proper partit. Nosaltres no som inferiors ni molt menys al Llagostera i sortirem a guanyar”.

Manuel Segura
msegura@futbolcatalunya.com