Marc Medina dispara el Peralada d’Héctor Simón

Tres gols de Marc Medina en 16′ decideixen un nou triomf per al Peralada d’Héctor Simón en una jornada amb el Girona, com sempre, líder, i amb els renascuts Sant Andreu i L’Hospitalet (Canario); KO de l’Olot

El davanter de Platja d'Aro va sumar tres gols definitius per als tres punts que es va endur el seu equip // FOTO: CF Peralada
Marc Medina, le davanter de Platja d’Aro, va sumar tres gols definitius per als tres punts que es va endur el seu equip // FOTO: CF Peralada

@ManuelSeguraM

Marc Medina marca la diferència i llança al Peralada a la seva carrera particular per la primera plaça enfront del Girona B; una setmana abans de complir 31 anys, el davanter de Platja d’Aro va afusellar al Granollers en 16 minuts (4′, 10′ i 20′).

Extraordinari treball el del conjunt dirigit per Héctor Simón que la setmana vinent descansarà per a rebre a l’Hospi la vuitena jornada.

En aquesta 6a s’han donat 3 victòries locals, 1 empat i 4 triomfs visitants, amb major índex golejador (15) – 6 locals per 9 visitants- mentre que cap duel va acabar a zero gols mentre que quatre es van resoldre per la mínima i així queda la classificació.

PERALADA I DAWDA, ALTRA VEGADA

Segueix al capdavant del grup el Girona d’Axel Vizuete amb el seu cinquè triomf per la mínima i amb 16 de 18 punts en el seu caseller i en aquesta ocasió la fortuna va arribar en el minut 90 amb un cop de cap de Dawda amb només 12 minuts en el camp.

No va fallar el Girona, no va fallar el Peralada, sí que va fallar l’Olot per primera vegada en aquesta Lliga. Va ser a La Pobla gràcies a un gol de Santi Guzmán (49′) que deixa prop de la zona de promoció al filial. Amb 4 gols marcats, la rendibilitat de l’equip d’Adolfo Baines és superlativa.

El conjunt d'Albert Carbó no va ser d'excursió a La Pobla encara que va sumar el seu primer KO // FOTO: UE Olot

El conjunt d’Albert Carbó no va ser d’excursió a La Pobla encara que va sumar el seu primer KO // FOTO: UE Olot

CANARIO, CANARIO, CANARIO!

Encara que, d’altra banda, per a rendibilitat, José Antonio Méndez Monroy ‘Canario’ perquè el migcampista de Sta Lucía de Tirajana va tornar a anotar (tercera diana consecutiva), d’aquesta manera, aixecava l’equip de Cristian García amb gol clau a Nou Barris on la EE Guineueta ha de superar-se.

Com ho ha fet un Sant Andreu demoleador a Ascó. Va obrir foc en aquesta 6a jornada l’equip quadribarrat aliat amb la fortuna (11′ Max Rosales) i després va col·locar el 0-2 de la tranquil·litat Fassani (19′) per a arrodonir Gastón (93′). Els de David Pirri aconsegueixen la seva quarta victòria.

FAVIO FALLA I LA FE GRAMA ENCERTA

Mentrestant, la FE Grama aconseguia la quarta alegria d’aquest curs en superar al Sants en el seu camp i això que els de Tito Lossio (expulsat) van disposar d’un penal (37′) amb 0-0 en el marcador. No van fallar Oriol (48′) ni Angel (94′) i Juanma Pons segueix cap amunt.

Minut 37, minut clau per a un Sants que, per mediació de Favio, va fallar una pena màxima // FOTO: Eduardo Berzosa

Amb 9 punts dorm la FE Grama, els mateixos que el Manresa de Costa i el Vilassar de Peque. Els del Congost, que es van avançar amb nou gol de Nil Garrido en el 38′ (pal en el 51′), van encaixar la igualada per mediació de Escofet i un Vilafranca que mai baixa els braços. Com tampoc ho fan els mariners amb gol clau de De la Torre (79′) a Ca N’Anglada on els de Ballabriga estaven en ratxa.

PER BAIX, TOT IGUAL

Un repàs a la classificació per la zona dels quatre últims llocs no mostra variació. En resum: Castelldefels segueix sense guanyar, Sants acumula la seva cinquena derrota, el Granollers (pendent de tècnic) perd a casa el que guanya fora i l’Ascó no sap marcar gols.