Manolo Dengra, un exemple a imitar

Dies enrere es confirmava la continuïtat de Manolo Dengra al capdavant del FC Martinenc. President des de 1974, el d’Almeria arribarà als 49 anys en el càrrec quan el rellotge marqui el 2023

Manolo Dengra, Miquel Carrillo i Joan Moya, a les instal·lacions del FC Martinenc. FOTO: Torneig d’Històrics.

No és un directiu més. És el directiu per excel·lència. Manolo Dengra Buendía va ampliar la passada setmana el seu mandat al capdavant del FC Martinenc per la qual cosa arribarà al mig segle al capdavant dels ‘diables vermells’ quan el 2023 mani a les nostres vides. De tot això i d’una mica més parla Dengra amb el nostre company Lluís Payarols en un excel·lent treball publicat al diari Sport el passat 19 de juliol. Val la pena repassar-lo.

REPORTATGE MANUEL DENDRA (SPORT)

L’etern president del Martinenc segueix “orgullós” al capdavant d’una entitat que sempre ha estat exemplar. “Aquí sempre hem pagat poc, però hem pagat sempre. Aquí sempre hem dit que arribàvem on arribàvem i, si no es podia, no s’obligava a ningú “. Aquestes paraules les ha mantingut sempre aquest veterà del futbol català l’única presència del qual garanteix categoria en qualsevol camp de futbol.

Amb quaranta anys d’exercici a l’esquena treu pit quan parla “d’una entitat esportiva consolidada”. No és per a menys: bàsquet, hoquei patins, futbol, ​​molt futbol, ​​tenen vida pròpia en una institució amb un Torneig d’Històrics de referència i que torna a obrir les seves portes aquest proper dia 31 amb la seva XXXII Edició.