Mantovani: de marcar a Messi a jugar per a Piqué

Martín Mantovani no és un futbolista més i per això està a l’Andorra de Gerard Piqué. Als seus 36 anys arriba al Principat per a ser un líder i ho ha estat en tota la seva carrera. Un luxe per a qualsevol equip

Martin Mantovani, un reforç de luxe per a un Andorra que buscarà l'ascens de categoria // FOTO: FC Andorra
Martin Mantovani, un reforç de luxe per a un Andorra que buscarà l’ascens de categoria // FOTO: FC Andorra

Martín Mantovani és el tretzè futbolista que signa l’Andorra de Gerard Piqué. Mal número per als supersticiosos encara que segur que el tècnic Nacho Castro estarà encantat. I segur que ho està amb l’arribada del central argentí que va frenar a Leo Messi i a Cristiano i va jugar contra Gerard Piqué. Als seus 36 anys arriba a una plantilla de Segona B que mira cap a la 1a Divisió RFEF o Segona Divisió Pro.

Després de quedar-se a l’atur amb el seu últim equip (Las Palmas ), Mantovani  va rebre la trucada del màxim accionista de l’entitat, Gerard Piqué, i tot es va tancar amb rapidesa. El paper de l’argentí al Leganés és conegut per tots i ha estat lloat moltes vegades per Messi i el mateix Piqué. Les seves xerrades motivadores abans, durant i després dels partits, mereixen ser exposades en qualsevol col·legi i, per descomptat, en qualsevol grup esportiu.

El nou jugador de Nacho Castro podrà lluir des de aquest cap de setmana la nova samarreta de l’equip i que el mateix Piqué es va animar a presentar

Així ho va entendre el club dirigit per Jaume Nogués. Llavors, es va posar a la feina i va tancar un conjunt amb totes les possibilitats del món per a seguir aquesta carrera meteòrica que van iniciar fa molt poc temps des de Primera Catalana.

ESPECTACULAR MANTOVANI

Atenció a la història d’aquest futbolista criat en Banfild i Kimberley (l’Argentina) i que va emigrar als 22 anys a Espanya, motivat per Juan Eduardo Esnáider. Després, At Madrid C, Cultural Lleonesa, Oviedo, Tirgu Muris (Romania), At Balears, Nantes i Leganés –”vaig tocar el cel”-, formen part d’un historial al qual ara afegeix Andorra.

Passin i llegeixin aquest meravellós article que va escriure un llunyà Setembre del 2018 el periodista Juan Franco Gagliardi en ‘Infobae’. Excepcional recorregut amb un fenomenal esportista que destaca encara més com a persona que com a futbolista.

En resum: si s’han quedat amb més ganes de saber sobre Martín, llegeixin una mica més. Aquí tenim aquesta entrevista que Juan Miguel Alvarez li va realitzar aquest abril del 2020 en el diari ‘La Capital’ de Mar de la Plata.

Gerard Piqué no es va voler perdre la presentació de Martin Mantovani // FOTO: FC Andorra
Gerard Piqué no es va voler perdre la presentació de Martin Mantovani // FOTO: FC Andorra

Al costat d’altres grans futbolistes com Adri Vilanova, Marc Pedraza, Víctor Casadesús, Martí Riverola o Rubén Bover, entre altres, aquest Andorra ‘pinta’ molt bé