Manel Martínez humilia al Barcelona B

Un davanter amb arrels del FC Barcelona -el seu pare Manolo Martínez va jugar en els 80- ha destrossat amb un hat trick al filial en una jornada negra per als de Barjuán. Triomfs per a Sabadell, Andorra i empats per a Nàstic i Cornellà

Un conegut del futbol catalá, Manolo Martínez, li fica un hat trick al Barça B // FOTO: At. Balears

Un conegut del futbol catalá, Manel Martínez, li fica un hat trick al Barça B // FOTO: At. Balears

@JordiMestres_

A falta de només 6 jornades per al final de la Lliga, poques novetats ofereix una 1RFEF2 amb golejada històrica per al At.Balears enfront del Barcelona B gràcies, en bona part, al hat trick de Manel Martínez. Els de Barjuán, que es van presentar en el seu millor moment amb quatre triomfs consecutius, van sofrir una humiliació absoluta.

El davanter de Cabrera de Mar, que té molta competència amb Dioni i Vinicius Tanque, ha pogut viure un diumenge de resurrecció total. Un cop de cap (4′) va ser l’inici del malson perquè Dioni (11′) va aprofitar un servei de banda per a tornar a sorprendre a Carevic.

MANEL ES MULTIPLICA

Tornava l’acció i Manolo va repetir de cap (15′), com si jugués al pati de casa seva, va repetir també Dioni (36′) i Martínez va certificar amb una volea el seu hat trick (44′). Poc abans, Matheus Pereira va enviar una pena màxima a les mans del porter local René.

UNA ALTRA CARA DIFERENT

En la segona meitat va canviar el panorama encara que tots ens podem imaginar el discurs del tècnic Barjuán en vestuaris. Jutglà (61′ i 85′), sempre Jutglà, va trencar el malefici insular encara que Vinicius Tanque se sumaria a la festa. Increïble KO blaugrana perquè queden a 6 punts del descens mentre que l’ascens es queda en 4.

Chiki va ser el gran protagonista del Cornellà a l'Iberoamericano  // FOTO: UE Cornellà
Chiki va ser el gran protagonista del Cornellà a l’Iberoamericano // FOTO: UE Cornellà

EMPAT A L’IBEROAMERICÀ

Qui va obtenir menys premi del merescut va ser la UE Cornellà en la seva visita a l’Iberoamericà de San Fernando. Dos gols en els tres minuts finals (Jaime Santos 89′ i Saúl González 92′) van acabar amb el somni de Gonzalo Riutort i d’un grup que tornarà a dormir en zona de descans.

Tot es va posar de meravella amb dos gols de Ckiki (penal 17′ i 43′), però la segona part tot va canviar amb la intervenció del local Pedro Benito (69′). Els verds van saber aguantar les intencions locals encara que l’últim esforç del conjunt dirigit per Nacho Castro va ser letal.