Manolo Márquez no té clara la seva continuïtat al Prat

La tercera etapa de Manolo Márquez al Prat és a punt d’acabar. Només les seves immediates negociacions amb el president, Luis Quiñonero, poden posar remei a la seva idea actual

Entrenador AE Prat 2014-15
Manolo Márquez, entrenador AE Prat 2014-15

No va fer falta pressionar molt a Manolo Márquez diumenge passat. Ésmés, comsol ser habitual al tècnic de l’AE Prat, va mantenir un to més que solemne alhora que va ser claríssim quan se li va preguntar pel se ufutur personal en el club. “No és un bon moment per prendre decisions, però hi ha coses en el club que no m’agraden i unes altres que porto en el cor. Si no canvien una sèrie de coses, és difícil que continuï”. Rotund Márquez, com sempre.

Els seus números en la seva tercera etapa potablava són incontestables: va agafar a l’equip en la jornada 12a (avantpenúltim, 1 victòria, 4 empats i 6 derrotes) i el deixa sisè, empatat amb Figueres, Vilafranca i Terrassa amb 59.- En 27 partits ha aconseguit 14 triomfs, 10 empats i només 3 derrotes, però el gol average ha impedit la seva classificació per una tercera promoció d’ascens.

Així les coses, Márquez, professional seriós com ningú, pot dir prou tret que Luis Quiñonero solucioni les possibles diferències esportives actuals.