Maniega revoluciona l’estructura del Gavà

El president del CF Gavà, Manuel Maniega, està decidit a iniciar una nova etapa que serveixi per rellançar a l’entitat blaugrana. Ara com ara, ha acomiadat a López Adán i Albert Poch, màxims responsables tècnics i a tres col·laboradors de la junta

President i ex director esportiu del Gavà / FOTO: HAVOKGAVA

Dimarts intens en el CF Gavà amb protagonisme central per al president de l’entitat, Manuel Maniega. Tal com va informar Futbolcatalunya dissabte passat 13, i va avançar @Havokgava dies abans, encara que després va esborrar aquesta informació per “amenaces”, el club blaugrana viu immers en un moment delicat amb moltíssims canvis tant a nivell social com a esportiu. Maniega dóna un cop de timó en la presidència, ‘acomiada’ a l’empresa de gestió MSA i obre les portes a una altra d’intermediació i representació, Feeling Store SL.

DIMARTS I DIMECRES AMB INTENSITAT

La història s’ha forjat en els últims mesos i tindrà el seu punt culminant abans del proper 31 de desembre. Aquest dimarts ha estat el mateix Maniega qui ja ha comunicat a Ramon López Adán, director esportiu, el seu adéu. Aquesta decisió portarà l’arribada al club del ex jugador del club, Juan Manuel Pons, en l’actualitat responsable del futbol base del Marianao en el lloc que diumenge passat va assumir Albert Poch en el primer equip.

A més, comportarà la fi de la relació que el Gavà i la marca esportiva Bemiser (representada per López Adán) mantenien des de fa molts anys i pot obrir les portes a la firma de roba Hummel. “No teníem cap contracte signat amb Bemiser”, puntualitza Maniega a Futbolcatalunya. El mandatari de la entidad baixllobregatina recorda que “l’assemblea del club ens va facultar per prendre aquest tipus de decisions i així ho hem fet”. Això significa que diversos representants de Feeling s’incorporaran en les hores vinents a la junta “des d’on ens recolzaran per buscar nous patrocinis i ingressos. Aquestes persones no vénen a fer negocis com a persones encara que tenen les seves empreses de representació esportiva, sí”.

Reivindicació del primer equip gavanenc / FOTO: ÀLEX GALLARDO

Maniega, que aquest dimecres es reunirà amb el primer equip, creu que els seus jugadors “van fer un ús indegut” diumenge passat quan van mostrar en les seves samarretes el seu suport als tres col·laboradors de MSA Sports. Això no significa que “vagi a produir-se cap tipus de represàlia” per a una decisió ja assumida i justificada doncs “aquests tres senyors es van fixar molt en l’equip i no tant en altres aspectes com pot ser el de proveïdors. Així l’hi vaig comunicar als tres”.