Manen els penals a la Copa Catalunya

Cinc dels set partits corresponents a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya s’han resolt des del punt de penal. Això demostra l’emoció d’una competició en la qual el Llagostera es va presentar a Figueres amb el filial. Aquest dilluns poden haver novetats a la Federació Catalana

Copa Cataluna 2a El. // FOTO: ÀLEX GALLARDO
Copa Cataluna 2a El. // FOTO: ÀLEX GALLARDO

Europa-Ascó, EF Gavà-Prat, Badalona-Olot i Figueres-Cerdanyola seran els quatre emparellaments per a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya després de la segona jornada disputada aquest cap de setmana. Dos segona B i sis equips de tercera (els de Carrillo ja estaven classificats) disputaran la següent fase després de les renúncies per part del Lleida Esportiu (va jugar el juvenil) i del Llagostera (ha jugat avui el filial). La Federació Catalana pot emetre avui una nota oficial on comuniqui novetats en el reglament de la competició.

En quant a la competició en si, no es pot demanar més. Si a la primera ocasió hi van haver 7 partits que es van decidir pels penals de 14 disputats, en aquesta segona hi ha hagut majoria aclaparadora, doncs han estat 5 sobre 7 els que van necessitar acudir al punt fatídic. L‘Ascó de Miguel Rubio va decidir a quatre minuts del final del partit (Genís) davant el Reus Deportiu (atenció als roig-i-negres de Natxo González) i tot es va reservar per a aquest diumenge.

I aquest diumenge no va fallar. Només un segona B cau de la Copa Catalunya: el CE L’Hospitalet. La culpa la va tenir el meta de la EF Gavà, Juanmi, ja que va detenir tres llançaments dels davanters de Kiko Ramírez. Va patir l’Hospi a Gavà, tal i com ho va fer l’Olot d‘Arnau Sala a Vilassar de Mar. Una vegada més va haver de ser Carlos Martínez qui resolgués la situació des del punt de penal (21’).

A la resta, sempre penals. A Santa Coloma (Europa), el Guinardó i Figueres. Atenció al calendari dels equips i a les seves conseqüències. Ho escrivia el ‘Millor Jugador’ dels Històrics, el futbolista del Badalona, Juanjo Prior: “Me duele todooooooooooo!! Això de jugar 4 partits en una setmana i dels quals 3 en 4 dies no pot ser bo!!”

2a Eliminatòria

ASCÓ – Reus  Genis 61’ i 86’ / Masqué 71’
VILASSAR DE MAR –  Olot  1-2  Urbano 19’ / Coro 68’ i Carlos Martínez p. 71’
EUROPA – Castelldefels 2-2 (3-1 p)  Javi Sánchez 20’i Ignacio 28’ / Cervantes 9’i Borja 46’
Santboià – PRAT 0-0 (1-4 p)
GAVÀ – L’Hospitalet 1-1 (3-1) Luca Ferrone 23’, Eric Vila 57’
Martinenc – BADALONA 1-1 (1-3 p)  Elhadjl 69’ / Abraham 13’
FIGUERES – Llagostera B 1-1 (4-2 p.) Ritxi p. 78’ David Costa p. 70’

3a El. 15-16 i 17/8/2014

Europa – Ascó
EF Gavà – Prat
Badalona- Olot
Figueres – Cerdanyola

FOTO: ÀLEX GALLARDO