Manel Moya té plena la infermeria del Martinenc

Clar que sempre podria ser pitjor encara que els ‘diables vermells’ del Guinardó estan pagant car les lesions de jugadors com Velillas, Fortia, David Massegú, Pau López i Eric López. Encara així es mantenen en el 15è lloc de la classificació

El golejador del Guinardó / FOTO: RUBÉN MIRÓ
El golejador del Guinardó está lesionat / FOTO: RUBÉN MIRÓ

El Martinenc pot recuperar en les properes setmanes a algun dels seus efectius amb els quals intentarà remuntar aquesta 15ª plaça que ocupa en el Grup V després de nou jornades disputades. La infermeria de Manel Moya manté a Pau López i Fernando Velillas (una setmana més) i Eric López (dues). Més greus són les lesions de Fortia (aquest dimarts va ser operat del menisc i té per un mes) i David Massegú a qui li queda un llarg període d’absència (entre tres i quatre mesos).

Els ‘diables vermells’ de Moya han estat capaços de sumar 10 punts després d’un total de 3 triomfs (els tres en el Guinardó), 1 empat (a casa) i 5 derrotes (quatre a domicili). Aquí està la clau dels locals. En el seu feu són molt difícils de superar malgrat tots els inconvenients que ja esperaven aquesta temporada de retorn a la Tercera Divisió.