L’uruguaià Servetti és garantia de gol

Porta 5 gols marcats en només 6 partits. És el golejador d’un Cerdanyola que lluita molt dignament a la zona mitjana d’una Tercera divisió en la qual el davanter uruguaià Pablo Javier Servetti Rodríguez marca diferències

 Cerdanyola, Servetti, Toni Carrillo
Gols uruguaians per a Toni Carrillo/FOTO: Cerdanyola

Va debutar en la jornada 14a per problemes burocràtics i ja s’ha convertit en un dels fixos del tècnic del Cerdanyola, Toni Carrillo. L’uruguaià Pablo Javier Servetti  Rodríguez (24 anys) que ha estat convocat en sis ocasions per l’entrenador dels verds, quatre com a titular, s’ha encarregat de resoldre en la meitat dels partits que porta disputats, concretament enfront de Castelldefels (2), Peralada (1) i San Cristóbal (2). Cinc gols que s’han traduït en 5 punts balsàmics.

“És un futbolista que domina l’àrea i ho fa molt bé; està superagraït al Cerdanyola per la seva contractació i nosaltres a ell per la seva contribució. Té la virtut del gol i resulta letal”, comenta orgullós el seu entrenador Toni Carrillo, ja que l’aposta del club vallesà pel punta uruguaià és total. “L’ajudem en la tramitació de la seva documentació i, encara que li ha costat una mica adaptar-se, ja està plenament identificat amb nosaltres. El ja sap el que espero i vull”. Servetti és “molt correcte i una mica vergonyós” encara que això canvia en el camp. Per cert, el exfutbolista del Sant Juan At Montcada ha signat per tres anys el seu contracte professional.

 Cerdanyola, Servetti, Toni Carrillo
Toni Carrillo, tècnic Cerdanyola/ FOTO: cLUB

Una Tercera complicada

El Cerdanyola, que ocupa la 13a posició de la classificació, està desenvolupant una gran temporada. Per a Carrillo, “estar en la meitat és l’hòstia perquè la Tercera és molt complicada, però molt”, la qual cosa no vull dir que sentir ‘plorar’ als grans no el sorprengui: “L’Hospi és el millor equip de la categoria, el pressupost més gran i li segueixen Sant Andreu, Terrassa i. després, Europa. No poden ‘plorar’ molt aquests equips. És el que hi ha”.

Això significa, per part dels vallesans, “lluitar amb la finalitat de mantenir la categoria i esperar, com sempre, que algun equip de dalt pugi a segona B i no ens perjudiquin els descensos d’aquesta categoria. Amb 9 empats en les 20 jornades consumides –”no serveix per a molt però sempre és millor empatar que perdre”-, els de Carrillo són els ‘reis’ de la X, tres sumats a Les Fontetes.