Luri Sorroche accepta el repte de dirigir el Moja masculí

El futbol català masculí comptarà la temporada vinent amb una entrenadora a les banquetes. Luri Sorroche dirigirà el Moja, de la Tercera Catalana, després de la seva experiència a l’Índia i a l’staff de la Joventut Ribetana

Luri Sorroche dirigirà la temporada 2019-2020 el Moja, un dels punters de Tercera Catalana // FOTO: AE Moja
Luri Sorroche dirigirà la temporada 2019-2020 el Moja, un dels punters de Tercera Catalana // FOTO: AE Moja

És, ara com ara, l’única en tot el futbol català fins a Tercera Catalana. Es pot considerar de les pioneres en una situació que hauria de ser –i segur que ben aviat ho serà- habitual. Lourdes ‘Luri’ Sorroche, una vilanovina de naixement, és la nova entrenadora del primer equip masculí de l’Agrupació Esportiva Moja, un club d’Olèrdola que milita al grup 12 de Tercera Catalana.

“Innovació i preparació en la nova etapa de l’AE Moja”, escriuen al perfil de Twitter de l’Ajuntament d’Olèrdola parlant d’aquest fitxatge. Sorroche va tancar ara fa pocs mesos una gran experiència, ja que va ser seleccionadora de l’estat de Guarajat, a l’Índia. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) per Blanquerna – Universitat Ramon Llull, també pot dirigir a qualsevol equip professional, ja que compta amb el títol d’entrenadora UEFA PRO, la qual cosa li va permetre afrontar aquest repte internacional.

De fet, ser profesional és el somni que vol complir Luri Sorroche, entrenadora de vocació des de ben petita, qui de moment va acumulant experiència al futbol català. Ha treballat als staffs tècnics de diferents clubs del Garraf-Penedès i, de fet, va acabar la temporada passada col·laborant a un dels equips revelació de la Segona Catalana, la Joventut Ribetana, on va arribar al gener, després de tancar cinc anys a l’Índia.

 

Luri Sorroche, amb el president de l'AE Moja, Manel Ortiz // FOTO: AE Moja
Luri Sorroche, amb el president de l’AE Moja, Manel Ortiz // FOTO: AE Moja

Sorroche agafa el testimoni de Manel Lora i José Cámara al club de l’Alt Penedès. Ells han deixat el repte molt alt, ja que el Moja va lluitar la temporada passada per ser a les places d’ascens  o promoció a Segona Catalana i es va quedar a només un punt del segon, l’Olivella.

Amb el bloc de futbolistes de la campanya anterior renovat –amb noms coneguts com Adri Borredà, Brian Kotler o un recuperat Adrià Creixell-, Luri Sorroche aportarà els seus coneixements per ajudar l’equip d’Olèrdola a plantar cara a la zona alta del grup 12 de Tercera Catalana.