L’últim glop de futbol de Pedro, Baraldés i Ureña

Aquest cap de setmana ha estat l’últim glop de futbol de Pedro García, David Baraldés i Joan Ureña, entre altres, perquè segur que hi ha molts més. Com també per a Josep Arxes, utiller del Palamós, grans referents

Tres referències del nostre futbol català que deixen la pràctica activa: Joan Ureña, Pedro García i David Baraldes

Tres referències del nostre futbol català que deixen la pràctica activa: Joan Ureña, Pedro García i David Baraldés

EDUARDO BERZOSA

L’últim glop de futbol de Pedro, Baraldés i Ureña es va viure aquest passat diumenge i segur que cap dels tres s’enduran els majors honors ni els titulars més atractius dels mitjans de comunicació.

Clar que les xarxes socials ja s’han encarregat, com a mínim, de posar-ho en coneixement general. Ni una sola línia de la FCF, per descomptat, ja que la transcomunicació federativa només està per al que està.

No obstant això, aquí estem preparats per a aplaudir a aquests tres grans referents del nostre futbolcat  així com a Arxes, utiller del Palamós, perquè ells han estat els qui, a poc a poc, dia a dia, han fet grans als seus clubs.

PEDRO, PEDRITO, PEDRO

Pedro García, dels camps de futbol al despatx, ara com a president de la Montañesa // FOTO: Eduardo Berzosa
Pedro García, dels camps de futbol al despatx, ara com a president de la Montañesa // FOTO: Eduardo Berzosa

El nou president de la Montañesa, Pedro García, va deixar aquest passat diumenge la Bombonera de Nou Barris com a gran capità. Honors de crack per a un crack del futbol barceloní, posseïdor d’un caràcter guanyador i sempre col·laborador.

Des que va començar a apuntar bones maneres al futbol base del FC Barcelona fins que ha tancat el seu capítol a la gespa a la seva setena temporada amb la ‘Monta‘ sempre ha estat entranyable. Les ha viscut de tots els colors i ara, als seus 36 anys, li tocarà lluitar en els despatxos per a retornar als barcelonins a Tercera.

JOAN UREÑA, EL DE BORRASSÀ

El porter Joan Ureña (37) va tancar amb triomf davant el Manlleu el seu comiat al Nou Miramar de L’Escala. El seu historial també s’ha guanyat un reconeixement per part de tot el futbol. Olot, FEF, Palafrugell, Guixols, Llagostera, UEFigueres, CF Peralada i FC Escala figuren en el seu compte de twitter encara que segur que no oblidarà mai els seus inicis en el futbol formatiu.

Les paraules que li dedica el seu actual club són excepcionals com lliurar el testimoni al grandiós Joan Bayona, un altre ‘juvenil’ que es manté ferm sota els pals.

BARALDÉS, L’ETERN CAPITÀ

David Baraldés (39) és el menys mediàtic dels tres encara que és una icona irrepetible a Igualada. Paraules d’agraïment de molts clubs rivals, ja que, com destaca l’entitat blava, es tracta del segon jugador amb més partits de la història del club. Durant 17 temporades ha defensat aquesta samarreta exemplar per a l’Anoia.

https://twitter.com/CFIgualada_/status/1401589343433723910?s=20

Aquest concepte de fidelitat costa molt veure a l’actualitat, és més, s’observa tot el contrari. Les seves llàgrimes, com tots els seus companys, deien moltes coses a Les Comes.

SR. JOSEP ARXES

No desitgem oblidar-nos l’utiller del Palamós, Josep Arxes encara que només siguin un parell de línies, però aquestes paraules eleven al màxim el nostre agraïment a la seva professionalitat.

https://twitter.com/palamoscf/status/1401557233205452812?s=20