Luis Quiñonero seguirà quatre anys més al capdavant del Prat

Aquest passat divendres 24 va tornar a ser reelegit Luis Quiñonero com a president de la AE Prat. Sense oposició, sense alternativa, sense dubtes. I seran quatre anys més a afegir als 14 que ja porta al capdavant dels potablava

Luis Quiñonero amb els seus dos fills/ FOTO: @tallerqr
Luis Quiñonero amb els seus dos fills/ FOTO: @tallerqr

Pocs directius del futbol català poden fer gala de portar 14 anys al capdavant d’una entitat, catorze anys com a màxim responsable d’una institució lliurada al futbol i a la seva ciutat. És el cas de Luis Quiñonero i de la AE PRAT. Divendres passat 24 va tornar a ‘signar’ un nou ‘contracte’ que el lligarà fins al 2012 el que significaran 18 com el cap visible dels potablava, 37!!, com a directiu. Increïble.

Li preguntem les raons per a aquesta continuïtat: “Perquè tinc il·lusió i segueixo volent llençar una mà a l’equip de la meva ciutat. Li vaig preguntar a la meva família i em van dir que endavant, així que aquí estic, una altra vegada”, comenta amb  orgull Quiñonero a Futbolcatalunya. El proper objectiu passa per “ser un equip atractiu en la segona B i seguir endavant amb tota l’estructura”.

Quiñonero, als seus 56 anys, assegura que “salvarem” a l’equip del descens, una lluita difícil com ho ha estat tota una vida “amb la pilota a les meves mans. És un al·licient seguir com a president”.