Luca Ferrone (Gavà): “El meu somni és jugar en el Nàpols”

És un dels futbolistes més joves de la selecció #CatUEFA encara que aquests 21 anys no li impedeixen oferir una imatge d’experiència contrastada. Ho fa en el seu equip (CF Gavà) i ho està demostrant a Moldàvia

El jugador del Gavà vol arribar alt / FOTO: ALVARO MONTOLIU
El jugador del Gavà vol arribar alt / FOTO: ALVARO MONTOLIU

“Estem tots molt il·lusionats a Moldàvia. És una competició UEFA i estar en aquest grup de futbolistes és un honor”. Qui així parla és el lateral dret del Gavà, Luca Ferrone, i ara triat per part de Toni Almendros per ocupar una plaça sempre complicada. Però aquest xaval, que va sortir del cadet del Cornellà i que va arribar a l’Escola de Futbol Gavà, s’ha fet gran i no oculta que “li encantaria viure d’aquest treball”.

En aquest camí està, ja que és un fixe destacat en el conjunt blaugrana d’Albert Poch i també per a Toni Almendros que l’ha captivat per la seva projecció. “Jo treballo cada dia per millorar, tinc confiança en mi mateix, estic compromès amb el meu equip i sé que haig de millorar en tots els aspectes”, comenta com professional que ja sap per on ha de dirigir les seves paraules.

Conscient del paper que desenvolupa en el seu equip “on ja l’any passat vaig haver de fer de ‘veterà’, Luca s’ha guanyat el respecte de la Tercera Divisió. La seva actitud i la seva poca vergonya ha de tenir premi pel que ja han començat a fixar-se diversos equips. “Estic en un club on el treball i només el treball ens ha portat a consolidar un bloc sòlid. És el treball de Poch i de Ramón. És la filosofia que tenim”.

A partir d’aquí, es permet tot: “El meu somni? El meu somni és jugar en el Nàpols. Ni Barcelona ni Reial Madrid sinó Nàpols. El meu pare és italià i la meva mare és d’aquí però aquella és la meva ciutat, és el meu equip i m’encantaria poder jugar allí”. Ja ho saben a Itàlia. Per si de cas, estudia Enginyeria elèctrica i apunta pel cap alt alt en el terreny de joc.