L’RCD Espanyol Special revalida el títol del MICIntegra

El RCD Espanyol Special s’ha proclamat campió de la 8a edició del torneig inclusiu MICIntegra a Vidreres (Girona),. Aquesta 8a edició ha comptat amb la participació de 18 equips de futbol

L’RCD Espanyol Special, celebrant el triomf al MICIntegra, avui a Vidreres (Foto: Albert Geli/MICFootball)

L’RCD Espanyol Special, celebrant el triomf al MICIntegra, avui a Vidreres (Foto: Albert Geli/MICFootball)

El campionat, disputat per persones amb altres capacitats i que tornava tres anys després, ha comptat amb la presència de 18 equips de futbol. L’equip blanc-i-blau s’ha imposat al CA Garrotxa a la final de la Fase Companyerisme, format per equips que havien acabat la primera fase en primera posició.

D’aquesta manera, l’RCD Espanyol Special revalida el títol del MICIntegra -va guanyar el darrer torneig que es va jugar, el 2019- i ja en suma quatre en les últimes cinc edicions (2016, 2017, 2019 i 2022).

MICINTEGRA: ESPANYOL, SPECIAL CAMPIÓ

Les altres dues fases, amb equips que havien finalitzat la fase prèvia en segon i en tercer lloc, ha deixat vencedors la UE Sant Andreu TEB (davant el FC Taina Sabadell a la final de la Fase Motivació) i la UE Cornellà Insercor que ha vençut a la Fase Fair Play en el duel decisiu davant la UE Figueres Integra.

Segons Juanjo Rovira, director del MICFootball, aquest MICIntegra “ha estat molt positiu i després de veure les cares d’alegria és un alè d’aire fresc. La veritat es que havíem trobat molt a faltar aquest torneig i ja esperem els jugadors amb els braços oberts l’any que ve”.  

Per a l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, “la valoració per acollir el MICIntegra al nostre poble és molt positiva; estem molt contents que des de MICSports continuïn apostant per Vidreres per organitzar aquesta festa de l’esport. Celebrem que després de dos anys d’aturada obligatòria l’hàgim pogut recuperar”.

El CA Garrotxa a la final de la Fase Companyerisme  (Foto: Albert Geli/MICFootball)
El CA Garrotxa a la final de la Fase Companyerisme (Foto: Albert Geli/MICFootball)

18 EQUIPS CATALANS

La prova estava inclosa en la 20a edició del MICFootball (MIC-Mediterranean International Cup) i ha tingut el suport de l’Obra Social “la Caixa”. Els 18 equips catalans que hi han participat són RCD Espanyol Special, Nàstic Genuine, Penya Special Barça, UE Figueres Integra, CA Garrotxa, MAP Abadessenc, Arquera Mataró, Europa ACIDH, Banyoles Junts i Endavant, Fundació Ramon Noguera, UE Cornellà Insercor, AE Badalonès, Baix Empordà Special, Aspro Lleida, Taina Sabadell, UE Sant Andreu TEB, CE Mont-ras, CE l’Hospitalet.