L’Olot s’enfonsa i eufòria a Badalona

Una derrota davant l’Hospitalet deixa a l’Olot pràcticament sentenciat a disputar els playoffs per evitar el descens, mentre arriba l’eufòria a un Badalona que va superar a l’Andorra per retallar distàncies. Les últimes tres jornades prometen emoció

Eufòria a Badalona  després de superar a l'Andorra de Piqué en el seu camp // FOTO: CF Badalona// FOTO: CF Badalona
Eufòria a Badalona després de superar a l’Andorra de Piqué en el seu camp // FOTO: CF Badalona

@JordiGrifol

El Badalona ja té llicència per somiar i l’Olot per a preocupar-se. Els escapulats van aconseguir derrotar l’Andorra i aconsegueixen tres punts d’or per retallar distàncies i tenir ben a prop el playoff d’ascens. L’Olot s’enfonsa i eufòria a Badalona

Els de Manolo González van fer gala de solidesa defensiva i van aconseguir que els de Sarabia no poguessin inquietar Álex Sánchez, que no va tenir massa feina. En un mà a mà decisiu, Robert Simón no va perdonar i va superar Bañuz per segellar la victòria i desfermar la bogeria badalonina.

BADALONA, A 5 PUNTS DEL NÀSTIC

El líder segueix a la seva. El conjunt de Toni Seligrat no va tremolar davant el Lleida Esportiu, i després d’aconseguir posar-se per davant en tan sols dos minuts, tot va anar rodat per l’equip menys golejat del grup.

La capacitat de reacció del Lleida va ser neutralitzada, i els de Molo, impotents, no acababen de trobar la manera de fer mal als grana.

Tot i que Pau Torres va aconseguir aturar un penal llançat per Bonilla, això no va acabar servint. Mentre el Nàstic aconsegueix deixar ben encarrilada la seva plaça a la Segona B PRO, el Lleida continua en hores baixes i es complica la vida.

No ho està passant molt bé el tècnic andalús del Lleida E. Molo // FOTO: Lleida En Joc-Jordi Echevarría

No ho està passant molt bé el tècnic andalús del Lleida E. Molo // FOTO: Lleida En Joc-Jordi Echevarría

PROBLEMES A OLOT

Els partits entre rivals directes a la zona baixa, quan s’apropa el final de temporada, deixen sensacions completament contràries en uns i altres. El que per l’Olot significa pràcticament dir adéu a la salvació directa, per l’Hospitalet es tradueix com aire fresc, després de nou jornades sense conèixer la victòria.

L’acció es va succeir en una primera part esbojarrada. Els visitants es van avançar i, en pocs minuts, Xumetra va replicar.

Poc després, va venir la polèmica. D’un possible penal sobre Xumetra que l’àrbitre no va xiular, al gol definitiu de l’Hospitalet. Els locals no van poder capgirar el marcador en la segona meitat, certificant així la important victòria dels riberencs.

Un partit completament boig a Cornellà va permetre als verds sortir de la zona vermella davant tot un rival directe com l’Espanyol B. En deu minuts, just ben entrada la primera mitja hora de partit, es van veure fins a tres gols. Un penal favorable als blanc-i-blaus va obrir la llauna, que va ampliar Becerra, va contestar Chiki pel Cornellà i va tornar a replicar Ferran Jutglà.

Cop dur per l'Olot quan més ho necessitava encara que el Hospi també tenia urgències // FOTO: UE Olot
Cop dur per l’Olot quan més ho necessitava encara que el Hospi també tenia urgències // FOTO: UE Olot

Una autèntica bogeria que no es va calmar gaire en la segona meitat. Els visitants no van saber aguantar el resultat, i la fragilitat defensiva va aparèixer. Chiki, de nou, feia el segon pels de Romo des dels onze metres i, poc després, Víctor i Rulo Prieto sentenciaven una remuntada de molt valor. Cop molt dur per l’Espanyol B.

REMUNTADA DE PLAYOFF

El Barça B segueix en molt bon estat de forma, i ho va demostrar amb una gran remuntada a casa davant el Llagostera. Els d’Oriol Alsina també van mostrar una bona imatge, plantant cara. Primer de penal i posteriorment amb un bon xut de Gil Muntadas, els visitants es posaven 0-2.

Tot i així, els de Pimienta van tenir capacitat de reacció, i abans del descans Manaj retallava distàncies. A partir de llavors, va arribar la golejada local, que va fer una gran segona meitat i que va culminar un Àlex Collado que segueix exhibint la seva qualitat.